Ninja'mı Teslim Aldım, İlk Fotoğraflar

ya arkadaş zaten kıl oluyorum sana beleşe 250 lik ninjaya kondun bide 10 tane foto koyuyosun koy bi tane tamam iyice kıskanıyorum:queen:

Allah kazadan beladan korusun kazasız sürüşler.:rendeer:

Ya görmüyormusun zaten ilk resimler gündüz sondakiler akşam çekilmiş ...

Sabahtan akşama yanından ayrılmamış :queen:

Belkide yanında yatmıştır. :queen::p:cherry:

çok güzel motor rengi de cabası...kazasız belasız güzel günlerde binersin umarım:wiinkk:

Akşamüstü teslim aldım eve geldiğimde hava kararıyordu. Bu sabah 6da bahaneyle bi Aştiye gittm geldim hava oldukça soğuktu ve durk kalk olmadığı için hararet maksimum orta seviyeye çıktı sanırım bir sorun yok. Hatta dedim ki keşke akşamki gibi ısınsa da biraz bacaklarım ısınsa titremekten kurtulsam :D

Yanında yatmadım ama gece 15 dakikaya bir kalkıp baktım desem yeridir. Beleş olunca daha da bi güzel oluyor azizim :p Yakında beni linç edeceksiniz :D

Bu arada ilk aldığımda çok komikti. Alışveriş merkezinin içinden teslim aldık tabi dışarı kadar ben üstünde kaldım arkadaş arkadan itti falan çok komik bir görüntüydü motorun karizmasını yerle bir ettim :D Dışarda da akü yüzünden çalışmayınca iyice mort olduk :D

Göstergeler de gece gündüz ışığı yandığı için ve ışıkları mavi olduğu için o kadar da kötü değilmiş... :)

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel görünüyor kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim...

hayırlı olsun, güle gül kullanın da,

bu aletin teknik özelliklerinde (gerçi resmi türkiye sitesinde bu konuyla ilgili hiç bir bilgi yok. güya teknik özellikler diye bölüm yapmışlar ama içinde tekniğin T'si yok), soğutma sistemi için "sıvı" soğutmalı diyor, "su soğutmalı" demiyor. "sıvı" soğutma, geniş bir kavram. yani yağ soğutması da "sıvı soğutma" olarak geçiyor. daha doğrusu, genellikle, "sıvı soğutma" terimi, yağ radyatörü üzerinden "yağ soğutma" sistemi için kullanılıyor. su soğutmalı motorlarda su soğutma direkt olarak "su" diye belirtiliyor.

bu alet için "sıvı soğutma" denilen sistem nedir? yağ soğutması mı var bu motorda su soğutma mı?

Su soğutmalı kardeş (karışım%50 antifiriz %50 su)

Akşamüstü teslim aldım eve geldiğimde hava kararıyordu. Bu sabah 6da bahaneyle bi Aştiye gittm geldim hava oldukça soğuktu ve durk kalk olmadığı için hararet maksimum orta seviyeye çıktı sanırım bir sorun yok. Hatta dedim ki keşke akşamki gibi ısınsa da biraz bacaklarım ısınsa titremekten kurtulsam :D

Yanında yatmadım ama gece 15 dakikaya bir kalkıp baktım desem yeridir. Beleş olunca daha da bi güzel oluyor azizim :p Yakında beni linç edeceksiniz :D

Bu arada ilk aldığımda çok komikti. Alışveriş merkezinin içinden teslim aldık tabi dışarı kadar ben üstünde kaldım arkadaş arkadan itti falan çok komik bir görüntüydü motorun karizmasını yerle bir ettim :D Dışarda da akü yüzünden çalışmayınca iyice mort olduk :D

Göstergeler de gece gündüz ışığı yandığı için ve ışıkları mavi olduğu için o kadar da kötü değilmiş... :)

hayırlı olsun kazasız belasız kullan, çok güzel motor gerçekten.:cat:

Woaawww!!! Bir de çekilişten kazanmışsın. Hayırlı olsun kardeşim.Kazasız belasız sürüşler.Kıskandım walla :)

forevermore Bu arada ilk aldığımda çok komikti. Alışveriş merkezinin içinden teslim aldık tabi dışarı kadar ben üstünde kaldım arkadaş arkadan itti falan çok komik bir görüntüydü motorun karizmasını yerle bir ettim :D Dışarda da akü yüzünden çalışmayınca iyice mort olduk :D

Sen naaptın yaaa.. aküyü söküp şarj ettirecektin, ertesi gün motora takıp alış veriş merkezinin içinde gaz vere vere çıkışa kadar göütürp havanı atacaktın :queen::queen:

hayalimdeki motor valla.

bide gtr250'yi beğeniyorum ama ninja'nın karisması ayrı :cat:

hayırlı olsun :rendeer:

Sen naaptın yaaa.. aküyü söküp şarj ettirecektin, ertesi gün motora takıp alış veriş merkezinin içinde gaz vere vere çıkışa kadar göütürp havanı atacaktın :queen::queen:

hayalimdeki motor valla.

bide gtr250'yi beğeniyorum ama ninja'nın karisması ayrı :cat:

hayırlı olsun :rendeer:

Ya bekleyemedim desem. Zaten vermek için oyalayıp duruyorlardı tesr yapıp almışken geri adım atmak istemedim :)

Ohh vallaha şanslısın,
Allah kaza bela vermesin..
''1'i motorun üstünde diğeri de arkadan itiyor'' sahnesini gözümün önünde getirdim, gerçekten komik.

Sende inip itseydin bari :)

Bu ninjanın 1 dk. lık videosunu çekmen mümkün mü acaba.
Bir sesini duymak isterim. şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar