[MT Ankara] 28 Ocak Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scorp bakacaz bilmiyom :queen:
reDragon niye sen binmiş gibi konusuyosun:silent:
Prometheus ok 13:30da karakolun önünde beklemeye baslarım ekilirsem Bundan sonra kendimi lamer liğe adarım hedef olarakda seni seçerim ona göre :queen:

Prometheus ok 13:30da karakolun önünde beklemeye baslarım ekilirsem Bundan sonra kendimi lamer liğe adarım hedef olarakda seni seçerim ona göre :queen:

Mevsimi değil eksek de bitmezsin :p

Herkese merhaba,

st_erdogan hatirlarsan bugun lojmanlarin onunde konusmustuk. Hava guzel olursa birlikte gider doneriz. Sana pm ile e-mail ve telefonumu gonderdim.

Bu arada erginbay ben Alp. Devrim'in arkadasi. Bendeki cruiser aski, senin sarikizi Devrim'de gormemle baslamisti :) . 28'inde gelirsen seninle de tanismak (senin sarikizi da tekrar gormek) isterim.

yok ya otoparkta bizi ezmeye açlısıyoduda ondan:queen: :queen: :queen:

Herkese merhaba,

st_erdogan hatirlarsan bugun lojmanlarin onunde konusmustuk. Hava guzel olursa birlikte gider doneriz. Sana pm ile e-mail ve telefonumu gonderdim.

Bu arada erginbay ben Alp. Devrim'in arkadasi. Bendeki cruiser aski, senin sarikizi Devrim'de gormemle baslamisti :) . 28'inde gelirsen seninle de tanismak (senin sarikizi da tekrar gormek) isterim.

abi selam senin de motor hayırlı olsun...
hafta sonu bizimkiler gelecek motorla gelemem o kesin de...(eğer gelmezlerse motorla gelirim :))
motorla olmasa da gelmeye çalışcam hatta devrimi de alıp gelebilirim...
bizim sarı kız yatıyo şu an garajda mışıl mışıl...

pro özel bişi yok :)

Herkese merhaba,

Benim haneme bir yeni üye daha katınız :p
Ankara MTyi kapatıp Bilkent MT mi açsak napsak :p
Alp hoşgeldin başlığı açıyorsun bu arada tez zamanda di mi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben gene gelemıyom galıbaaaa.bu gıdısle ank ya zor dönerım .ank dan kımseyı özlemedımde sadece coooooooook özel bırını özledım..... kım sızceeee????:mrgreen:

erginbay Ben elektronikteyim. Rektorluge yolun duserse beklerim birer cay iceriz :) .

st_erdogan e-mail'ina cevap yazdim dostum.

Herkese selamlar.

:) alp hocam hazır bi elektronikçi yakalamışken bi soru sorucam ?
plc yi programlamak için özel bir sertifika gerekiyormu:silent: bi bilgin varmı?

pazara kadar deel mezera kadar hava muhalefeti aynen böyle devam ederse motorlan gelecem belkim...bakalım...
tabi bizimkiler adanadan gelmez ise beklemedeyim halen...

pazara kadar deel mezera kadar hava muhalefeti aynen böyle devam ederse motorlan gelecem belkim...bakalım...
tabi bizimkiler adanadan gelmez ise beklemedeyim halen...

Ne muhalefeti abi hava bizle koalisyon kurmak istiyor bence. Lütfen anlatım bozukluğu yapmayalım :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Ehliyetsiz alırsınız be aranıza...Almaz mısınız... Hem motosikletim de var. :salut: :salut:

Ümmet abi sana karşı mahçup kaldık, hastalandık, toplantıya gelemedik. Söz gördüğüm yerde zorla içircem çayımı :)
ben 3 tane kocaman çay içtim pro ve arkadaşları gerekeni yaptılar orda kendilerine çok teşekkür ederim sana bişey kalmadı kardeşim yinede düşüncelerin için çok teşekkürler.çay bahane maksat orda birlikte olmamız motorseverler olarak.misafirlik bitti artık bidahaki gelişte çaylar benden.:bounce: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar