[MT Ankara] 28 Ocak Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bukadar kısa zamanda ben gelemem merzifona daha yeni geldim ama pro bana 5 duble çay söylerse hemen dönerim.eee alıştık bikere.:queen: :queen: :queen: :flower: :flower: :flower: ::biggrinn ::plus1:: ::thanks: ::141:: ::159::

:)

bi de ben de bu hafta soz vermiyorum gelcem diye.. ama gelme hususunda elimden geleni yapcam..

Anatolia sahane yer.. bence de orasi olsun.. resmi bulusma yeri olsun.. bize sponsor olsun.. t-shirtlere bastiralim oyle dolasalim.. belese cay kahve icelim :)

nerde pro t-shirtler ??

ati hemen cakti logoyu, t-shirt yok ortada..
pehh

:p

Shakulin

4551.jpg

:p

valla aninda goruntu.. helal..

yasasin google abi, yasasin hipernex, yasasin MT Ankara

:):):)

Shakulin

google dayı o bi kere yaşın kaç senin :p :farao:

Neyse konuya dönelim, gelenler gelmeyenler :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anatoliya parkproblemi olmayan bir yer olması nedeniyle tercih sebebidir. kalabalıkta olmaması ayrı bir bonus

Önündeki merdivenleri sevmiyom yaaa...Motorumun altını çizdi.....Jay-jay da dalıyordu aşağı...Onun zararını düşünemiyorum....

Pis merdivenler..Kim koyduysa oraya....:pr: :pr: :queen: :queen: :queen:

Yaw bence mekan uygun arabayla gelenede motorla gelenede sorun cikmiyo. gelemeyenleride gelenler bi yerden aliyo.

hem nerden bulacaz o kdr gurultumuzu kaldiracak baska yer=)

inceden ibrahim tatilsesin dogdugu magara tarzi bi soguk vardi ama allahtan isiticilari akil etmisler :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Prometheus valla ben bilmem elimde 2 valiz (korkma 1 i pc kasası) aştiye gelicem gel beni al :queen: gelirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
otostopla gelsin abi ben bilmem :queen: espirisi bir yana gelcem büyük ihtimalle ama orayı bulmam zor ya nasıl bulcam buluşma yerini ben ankarayı hiç bilmem :salut:
yedek kaskı olup balgat 100.yıl istikametinden gecen varsa beni alabilirmi :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yürümeyle 15 dakika sürmez zaten....Kime sorsan tarif eder......

Forumdan Uzaklaştırıldı
bilmiyorum hakketten bulunduğum yere yakınmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi lan pazar günü karakolun önünde buluşuruz birlikte yürürüz :queen: duyduğuma göre sende yayaymışsın artık motosiklet gördükmü iç çeke çeke yürürüz belki biri acır da alır bizi MT Yaka kartımı yanıma alıcam o yüzden :queen:

iyi lan pazar günü karakolun önünde buluşuruz birlikte yürürüz :queen: duyduğuma göre sende yayaymışsın artık motosiklet gördükmü iç çeke çeke yürürüz belki biri acır da alır bizi MT Yaka kartımı yanıma alıcam o yüzden :queen:

oo sen dert etme pro gerekirse sirtinda tasir uyeyi yine getirir buusmaya...

gorusmek uzere...

EVet önemli bir noktaya temas etmişsin, kapıda ehliyet sorulacak ehliyeti olmayan toplantıya alınmayacaktır :p

TÜRETKEN;557248' Alıntı:
ben hiç şehire çıkmadım ehliyetsiz hiç bi zamanda kasksız dolaşmadım gururla söylüyorum...:cat:

Ehliyetsiz alırsınız be aranıza...Almaz mısınız... Hem motosikletim de var. :salut: :salut:

ümmet perkitan;557425' Alıntı:
beni çok mahçup ediyorsunuz bi dahaki gelişte bende elim boş gelmem.yalnız semaverin remini görmem lazım:queen: :queen:
Ümmet abi sana karşı mahçup kaldık, hastalandık, toplantıya gelemedik. Söz gördüğüm yerde zorla içircem çayımı :)

bende gelmek istiyorum ama aile geliyo adanadan...
ayarlayabilirsem ilk kez gelmiş olcaz...
evlendik motor aldık daha sölemedik anasını satayım motor aldığımızı
heheheh...ne olcak bakalım sonumuz...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar