[MT Ankara] 28 Ocak Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar gecen toplantıya gelemedım hemide gelıom dedım 1 de:pale: bu hafta gelıcem mıke la beraber duyurulur...havalar ıyı gezı falan da dusunulebılır?? var mı ısteyen??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dün Oran daki Yamaha"dan Kask,Mont,Eldiveni Aldım. Kısmetse Cuma Günü Honda Cbf 150 yide Alıyorum. Cumartesı Abim saolsun Bakıma Goturcek İlgilenecek. Allah İzin verir Bir Mani Bir Engel Olmassa Pazar Gunu Saat 13:00"de Anatolia Cafede Arkadaşımla Olacam.

http://wwwa.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU007|ANKARA&metric=1

Cumartesine mi alsak ki toplantıyı?

Cumartesi hava iyiyse cumartesine alalim yaw. Ben motorsuz motorcu bulusmasi istemiyorum =(

cumartesi çalışan olabilir abicim mesela ben:) ama pazar dan düzgün olacağı kesin gibi görünüyo...
ama ayarlariz...

cumartesi aksam kıtır da bulusalim.. kokorec yiyelim keyif yapalim..
nasil olur ?

motorlari da onune dizeriz..

:]

Shakulin

tamam ya hatırladımm şimdi,diorm hiçte yabancı gelmedii isim ama:mrgreen: bana uyar ama 7 de gelebilirm anca:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence siz erzincana gelin hem kayak yaparık hem size adana ısmarlarım valla dıyom gelın....
bu hafta sonu bendensinizzz:cherry: :mrgreen: :mrgreen:

kitir da guzel fikir daha sicak bi ortam tabi ama bi yandan da ordaki butun masalarin 4 kisilik genislemez modda sabit oldugunu hatirlatiyim

bence siz erzincana gelin hem kayak yaparık hem size adana ısmarlarım valla dıyom gelın....
bu hafta sonu bendensinizzz:cherry: :mrgreen: :mrgreen:

aha sahane olur ya..

kitir da guzel fikir daha sicak bi ortam tabi ama bi yandan da ordaki butun masalarin 4 kisilik genislemez modda sabit oldugunu hatirlatiyim

evet abi o da var ya.. giderek ordu gibi oluyoruz gercekten..
kalabalik potansiyelimizi unutarak soolemisim. geri aliyorum :]

Shakulin

slm arkadaşlar sezonu gec kapattık ama erken actık hee..:) bu hafta anlaşılan ank mt olarak yine keyifli bir gezi yapacagız. saygılar. (bana heryer uyar. her telden calarım)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam sen kıtıra gel o zaman....

Daha iyi 4 lü 4 lü takılırız...Arada proyu başka masalara da yollarız yaa...:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar