İleri yaş V-Strom Sendromuna yakalandım... :)

Arkadaşlar, kendi adıma altın vuruşumu yaptım elhamdülillah. Konyadan tatil için geldiğim Fethiye'de yeni motosikletimi aldım çok şükür. Allah herkese gönlündeki aslanı nasip etsin. 2023 model V-strom XT ile siteye devam edeceğim inşallah. Cuma günü Konya'ya dönüş yolculuğunu sabırsızlıkla bekliyorum. Telefondan fotoğraf yükleyemedim maalesef. Tatil dönüşü pc den yüklemeye çalışırım artık.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Arkadaşlar, kendi adıma altın vuruşumu yaptım elhamdülillah. Konyadan tatil için geldiğim Fethiye'de yeni motosikletimi aldım çok şükür. Allah herkese gönlündeki aslanı nasip etsin. 2023 model V-strom XT ile siteye devam edeceğim inşallah. Cuma günü Konya'ya dönüş yolculuğunu sabırsızlıkla bekliyorum. Telefondan fotoğraf yükleyemedim maalesef. Tatil dönüşü pc den yüklemeye çalışırım artık.
Haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifli turlamalar diliyorum. Çok sevindim 🙏

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda V-Strom klanının üye sayısı git gide artıyor. Ak Parti olacaklar başımıza :) Artık her konu başlığında motor önerisi isteyene ahanda V-Strom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar