Motosikletinizdeki egzoz sesini ne kadar seviyorsunuz ? - ANKET

Motosikletinizdeki egzoz sesini seviyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    72
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...

Abi V motor kullanıp, motosikletler sessiz olsun diyorsun. Geçmiş olsun, hastalanıyorsunuz sanırım. 😁
Bizim V Strom'larda soba borusu gibi bacak gibi egzoz var. Sadece bir slip-on takılsa hem ağırlıktan tasarruf edilir hem de oldukça keyifli bir ses alınabilir. (Daha yüksek değil de daha derinden daha gırtlaktan kalın bir ses...)

Sonradan ekleme: SC Project'te ne var diye baktım, bizim beygir için ürün yapmamışlar ama yeni 1050'ler ve 800'ler için ürün var. Mesela: https://shop.sc-project.com/en/bran...2023-2025/s22a-85t-adventure-titanium-exhaust. Arrow'da ise DL650 için (emisyon standartlarına uygun) boğazdan sistem de var: https://www.arrow.it/en/assembled/1552/Suzuki-V-STROM-650-2017-2020. Akrapovic'te de bir sistem var ancak emisyon standartlarına uygun değil; ocak dışı.

Son düzenleme:
tnt249-s var sesini beğeniyorum. Abart egzoz yada muadil egzozların çok güzel ses yaptığını söyleyenler önerenler var fakat ben de öyle bir şans var ki marşa basmadan polis gelir bana ceza yazar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yüksek hacim 4 silindirlilerin sesini çok seviyorum, lakin bu motorlardan gelen ses sanki bloktan öyle çıkıyor. Muazzam.

Triumph'ın 3 silindirli makinelerinin ıslık gibi çıkan sesini de seviyorum, bu da bildiğin bloktan geliyor egzozdan değil.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama tek silindir ya da çift silindirli makinelerde ne yaparsan yap o ses, bu ses olmuyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi V motor kullanıp, motosikletler sessiz olsun diyorsun. Geçmiş olsun, hastalanıyorsunuz sanırım. 😁
Benim v motorun sesini seviyorum ama orjinal egzosun sesi, aman daha çok ses çıksın diye değişiklikle uğraşmam. Hiç sesi çıkmasa da motorumu severdim, yani sesi benim bu motordan aldığım keyfin yanında çok düşük bir oranda.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
V strom un seside çirkin ya, ulan bir güzel yanı yok motorun ne diye biniyoruz buna :)
sesinin çok farkında değilim ama sürmesi zevkli.
Benim vstrom'um don kişot'un ihtiyar atı gibi, şu karşıda görünen yeldeğirmenlerine gidelim desem yol bozuk falan hiç şikayet etmeden gider, bu yüzden rozinante diyorum ona. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Devletimiz de eksozumuzun sesini çok seviyor...
Hatta ne kadar çok bağırırsa o kadar çok seviyor..
Eminim herkesin eksozu barı barım bağırsa istiyordur..

Ben motosiklet kullanmazken dışarıdan duyduğum motosiklet seslerinden çok rahatsız oluyorum. Kullanırken, motorun devrini algılamamı sağlayan bir ses iyi oluyor. Ama orijinal egsoz sesi bile bana fazla geliyor. Ne kadar az gürültü o kadar iyi.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kulak terbiyesiyle alakalı, kişiden kişiye değişir.
1 silindir
2 silindir
3 silindir
4 silindir
6 silindir
sonraki anket....

Tuareg 660'da SC Project var, direkt Aprilia bayi satışı için olan model. Malum pek bir sesi çıkmıyor, artçı varsa o dinliyor, veya ben arkaya mikrofon koyduğum zaman alıyorum sesi. Güzel bir tonu var ama kısık bayağı. Kolay bir yolu olsa biraz daha artırmak isterim rahatsızlık verecek seviyeye gelmesine çok var.

Tuono V4'ünki stok. Exup açıldıktan sonra gelen ses bugüne kadar motor egzoz sesi iplemeyen beni feci dürtüklüyor. Ona bir şey yapacağımı sanmıyorum, amcalar stokken bile bağlamaya kalkabilirler.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Tuareg 660'da SC Project var, direkt Aprilia bayi satışı için olan model. Malum pek bir sesi çıkmıyor, artçı varsa o dinliyor, veya ben arkaya mikrofon koyduğum zaman alıyorum sesi. Güzel bir tonu var ama kısık bayağı. Kolay bir yolu olsa biraz daha artırmak isterim rahatsızlık verecek seviyeye gelmesine çok var.

Tuono V4'ünki stok. Exup açıldıktan sonra gelen ses bugüne kadar motor egzoz sesi iplemeyen beni feci dürtüklüyor. Ona bir şey yapacağımı sanmıyorum, amcalar stokken bile bağlamaya kalkabilirler.
Sessiz egzozlara bile niye bu kadar takılıyorlar anlamıyorum. La sessiz yani, çatırtı yok, gümbürtü yok. Ot değiliz ki, sessiz sessiz araba gibi kullanalım. Elektrikli arabada bile bir ses var yani :D.

Gerçek güç sessizdir.
Erkek adam osura osura ben buradayım diye bağırarak dolaşmaz.
Gerçek kullanıcı motorun orijinal egzozuyla yeteri kadar keyif alır.
İşte aradığım idol. :D
Akrep severim ama LV ve Arrow daha bir homurtulu, düşük devirde hırıl hırıl veriyor sesi. Akrep devirli aletlerde çok tatlı tınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar