Motosikletinizdeki egzoz sesini ne kadar seviyorsunuz ? - ANKET

Motosikletinizdeki egzoz sesini seviyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    72
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Selamlar bir süredir, anket yayınlanmıyor, konularda rutin tekrarlara düşüyorduk. Bir miktar hareket ve tartışma ortamı oluşması açısından bu soruyu soruyorum herkese.

• Motosikletinizdeki fabrika egzozu(opsiyonlar sayılmaz!) gerçekten beğeniyor musunuz ?
  • İleride değiştirme planınız var mı ?
  • Alacak olsanız size en hitap eden egzoz marka-modeli neler olurdu ?
  • Sizce bu değişim yasaktan kalkmalı ve kontrollerle denetlenmeli mi ? Denetlenebilir mi ?
Oy hakkınız 2 adettir. Dilediğiniz seçenekleri işaretleyebilirsiniz.

Bu konudaki fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyor, iyi forumlar diliyorum!.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Tek silindire egzoz gitmediği için gereksiz buluyorum. (Ayriyeten adam düdüklemeye yer arıyor polisler)

Bir gün SV650 sahibi olursam eğer, yapacağım ilk iş bir Yoshimura egzoz alıp takmak olacak. Gönül ister full sistem olsun ama slip-on da olur.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Egzoz sesimi seviyorum ama yasal olsaydı akrep takmak daha güzel olurdu. 2 silindire ne kadar gerek var o da tartışılır :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Valla anket sorularına verilecek yanıtları bilemem de, 2 silindir stock egzozt sesi olarak Honda 750 Hornet'in üzerine yok...hiiiç öyle değiştirmeye gerek duymuyorum doğrusu.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Dominarın egzoz sesini baya beğeniyorum ben. Tok çıkıyor kendini gösteriyor. Yeter daha ne olsun :) Yine f250 ve n250lerin de egzoz sesleri güzel tok çıkıyor. Bajaj yeni modellerinde egzoz sesi konusunda başarılı bence.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Bajaj n250 kullanıyorum egzozun buffına küçük 3 delik açtım. Sesi daha da tok çıkmaya başladı. Yanlış mı yaptım bilmiyorum ama hoşuma gidiyor sesi.

Motosikleti
D400
Cruiser / chopper / bobber motorlar hariç herhangi bir motordan gelen egzoz sesi bana iğreti geliyor açıkçası.

Dominar isalli osuruk tarzı patapata yapıyor fazla bile :D

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Egzoz mu, o da neymiş?

Binip gidiyorum işte, bazen gezi amaçlı, bazen yoğun trafikten kaçarak iş halletme amaçlı kullanıyorum motoru.
Ama ne egzoz sesini duyuyorum, ne de egzozu değiştirme ihtiyacı hissediyorum :)

Ankette böyle bir seçenek olmadığı için kendim yazayım dedim 😁

Motosikleti
Dominar D250
Motosiklette 4 silindirden aşağısına, arabada 6 silindirden aşağısına egzoz takmak boş iş bence, gereksiz gürültü. Bağırıp bağırıp gitmeyen civic misali çevreyi rahatsız etmekten başka bir işe yaramıyor.

Dominar'ın tek silindirli motorla verdiği fabrikasyon ses hoşuma gidiyor ve yeterli geliyor.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
vites düşürürken cıkan ses yetıyor bana o bıle fazla bence

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Valla anket sorularına verilecek yanıtları bilemem de, 2 silindir stock egzozt sesi olarak Honda 750 Hornet'in üzerine yok...hiiiç öyle değiştirmeye gerek duymuyorum doğrusu.
Africa Twin egzozu da çok tatlı. Susturucusuz bir T7'de çok hırıltılı veriyor kompresyonda sesini.. "Araştırmanızı öneririm." 😆

Şunun güzelliğine bakarmısın? :love:
Maşallah maşallah, adı ne bu güzelliğin ? :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Keşke hiç olmasa da sesi de olmasa.
Elektrikliler gelsin, alınabilir olsunlar diye bekliyorum.
Abi V motor kullanıp, motosikletler sessiz olsun diyorsun. Geçmiş olsun, hastalanıyorsunuz sanırım. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar