- Motosikleti
- cbf 150
Dün yanımdan royal enfield 350 geçti benzincideyken. Sırf sesi için alınabilir.
Bizim V Strom'larda soba borusu gibi bacak gibi egzoz var. Sadece bir slip-on takılsa hem ağırlıktan tasarruf edilir hem de oldukça keyifli bir ses alınabilir. (Daha yüksek değil de daha derinden daha gırtlaktan kalın bir ses...)...
Abi V motor kullanıp, motosikletler sessiz olsun diyorsun. Geçmiş olsun, hastalanıyorsunuz sanırım.![]()
Selahattin, bu tarz motosikletleride genelde NewYork'ta görebilirsiniz zaten.Maşallah maşallah, adı ne bu güzelliğin ?![]()
![]()
Benim v motorun sesini seviyorum ama orjinal egzosun sesi, aman daha çok ses çıksın diye değişiklikle uğraşmam. Hiç sesi çıkmasa da motorumu severdim, yani sesi benim bu motordan aldığım keyfin yanında çok düşük bir oranda.Abi V motor kullanıp, motosikletler sessiz olsun diyorsun. Geçmiş olsun, hastalanıyorsunuz sanırım.![]()
sesinin çok farkında değilim ama sürmesi zevkli.V strom un seside çirkin ya, ulan bir güzel yanı yok motorun ne diye biniyoruz buna![]()
Sivrisinek sesi yavOtobotlar bile hayrandı.
Deme öyle abi, Allah büyük bak.V strom un seside çirkin ya, ulan bir güzel yanı yok motorun ne diye biniyoruz buna![]()
Sessiz egzozlara bile niye bu kadar takılıyorlar anlamıyorum. La sessiz yani, çatırtı yok, gümbürtü yok. Ot değiliz ki, sessiz sessiz araba gibi kullanalım. Elektrikli arabada bile bir ses var yaniTuareg 660'da SC Project var, direkt Aprilia bayi satışı için olan model. Malum pek bir sesi çıkmıyor, artçı varsa o dinliyor, veya ben arkaya mikrofon koyduğum zaman alıyorum sesi. Güzel bir tonu var ama kısık bayağı. Kolay bir yolu olsa biraz daha artırmak isterim rahatsızlık verecek seviyeye gelmesine çok var.
Tuono V4'ünki stok. Exup açıldıktan sonra gelen ses bugüne kadar motor egzoz sesi iplemeyen beni feci dürtüklüyor. Ona bir şey yapacağımı sanmıyorum, amcalar stokken bile bağlamaya kalkabilirler.
İşte aradığım idol.Gerçek güç sessizdir.
Erkek adam osura osura ben buradayım diye bağırarak dolaşmaz.
Gerçek kullanıcı motorun orijinal egzozuyla yeteri kadar keyif alır.
Akrep severim ama LV ve Arrow daha bir homurtulu, düşük devirde hırıl hırıl veriyor sesi. Akrep devirli aletlerde çok tatlı tınıyor.
Piknik tüpünden yapılmışının üstüne tanımam.