Motosikletinizdeki egzoz sesini ne kadar seviyorsunuz ? - ANKET

Motosikletinizdeki egzoz sesini seviyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    72
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Tek isteğim, muayene istasyonlarının gerekli alet edevat ile ölçüm yapabilir olması ve ruhsata işlenebilmesi bu egzoz hikayesinin. Abi, çözüm yolu yok. Sis farına okeyletmeyi başardık, şu egzoz için hala ve hala birşey yok.

Benim v motorun sesini seviyorum ama orjinal egzosun sesi, aman daha çok ses çıksın diye değişiklikle uğraşmam. Hiç sesi çıkmasa da motorumu severdim, yani sesi benim bu motordan aldığım keyfin yanında çok düşük bir oranda.
Yap bi çılgınlık şu ikincil throttle ve konvertörü çıkaralım bak o zaman Vstrom nasıl gidiyor , nasıl ses çıkarıyor , nasıl yakıyor 😅
Battı balık yan gider açık filtreyle 0,10 mm emmeyi daralttık mı her vites çatara patara 😈

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Yap bi çılgınlık şu ikincil throttle ve konvertörü çıkaralım bak o zaman Vstrom nasıl gidiyor , nasıl ses çıkarıyor , nasıl yakıyor 😅
Battı balık yan gider açık filtreyle 0,10 mm emmeyi daralttık mı her vites çatara patara 😈
Sırf şu emoji için alıntıladım;

🤘🤘🤘🤘.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bir arkadaşın egzozlu motoruyla bir miktar yol yapmak zorunda kaldım. 10km sonra beynim uyuştu. Bu ses uzun yolda sürekli katlanılacak ses değil.
Bir ara bende VN800 vardı, full set Vance&Hines egsoz var. Üzerinde susturucular takılıyken insan rahatsız etmiyor ama öyle bir tonda ve volümde bas ses veriyor ki araba alarmları çalışıyordu. Ama hiç bir komşu da ulan bıktık egsozundan demedi, çünkü kulak seviyesinde bir gürültü yok.

Motoru Alsancak Sonax'ta tutuyorum, işletme benim biraderin o zaman; tutmuşlar susturucuları sökmüşler, 2 tane alyan civata var. Ben de alelacele Bursa'ya gideceğim. O an bulamadık susturucuları. Yolda kafam şişti = kulağımda 3M endüstriyel tıkaç olmasına rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar