DarkForm ,
ORHAN SİNAN HAMZAOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU'nda girdik bizde.
Scud ,
Benim eşimde bu hafta gidiyor , bende gelecek hafta olmayacağım . Oyüzden bu pazar herkese uyarsa görüşelim diye teklif ediyorum. Gerçi ehliyet yok ama

pek problem olmaz herhalde. Sabah 9-10 gibi bulusursak epeyce güzel vakit geçirme şansımız olur. Benim eşim motoru ilk adığımda 2-3 hafta binmem sen iyice öğren dedi bana. Sonra motoru önüne getirdim hemen atladı dayanamadı

o günden beri hep 2 kişi geziyoruz. Eslerin , kız arkadaşlarında tanışması kaynaşması güzel olur kesinlikle katılıyorum fikrine.
Goodenough,
Bende cok sevindim tanıştığımıza, ayrıca sanki uzun zamandır seni tanıyomuşum gibi hissettim

bu forum cok iyi oldu
Emelih ,
http://www.easyasnet.com/zeytin/www/default.asp sayfasına bakabilirsin . Darkform hem oylamalar için hem teknik servisler ve bakımlarla ilgili bilgilerimizi paylaşabilmemiz ve birbirimizi tanıyabilmemiz için boyle bir başlangıç sayfası hazırladı bence gayette güzel bir başlangıç . Ayrıca Darkform buraya logolarıda koyabilirmisin oylama için ? Teşekkürler ve eline sağlık tekrar.
Bu arada arkadaşlar Truvada bizim motorun aynısı getirmiş siyah gri ve turuncu renklerini gördüm gözlerimle . Asyaya daha cok benziyor . Buda bizim ekolun gittikçe genişlediğini gösteriyor. Honda shadow uda sayarsak 4 firma Türkiyeye aynı modeli getiriyor ve sırf pendikte sınav yerinde 3-4 tane gördüm ve hergün yolda mutlaka bi kaç tane görüyorum.
ZeN ScooClub'a ne diyorsunuz ve logo hakkındaki önerim konusunda yorum yapar mısınız ? bence bunu bi an önce kararlaştıralım yada pazar bulusabilirsek yüzyüze oylamamızı yaparız kararımızı verip organizasyonlara başlarız. Bunlar olduğu zaman artık motor dergilerinede haber salmaya başlarız . Millet dergilerde görürse bi anda olay coşar . Birde güzel bi yerde bi cafe ile anlaşabilirsek toplantı organizasyonları orada yapar böylelikle club etkinlikleri için bi nevi ofisimiz de olur . Tabiki bu bi fikir sadece.