noldu sen hallettin mi o problemi ?
hallettim sayılır. şu an rötarda.
noldu sen hallettin mi o problemi ?
motorun grenaj yedek parçası fln nasıl bulabiliriz.
cbr 125 grenajı uyarmı buna![]()
uyduranlar var gerek yok ben baya araştrdım buldum hemde bütün yedek parçaları mevcut
ALTAY MOTOR
0216 611 30 60
www.motorparcalari.net
sen yaptırma motoru 500 kaymeye alayım ben =)
tamam o zaman taşıma ücretini ödersen alırım motorunu ok?![]()
diyom ki sen s.ktir et yaptırma motoru ben 500 kaymeye alayım. eğer motorun durumu çok kötü ise (ben yürüyeninde de sorun olduğunu sanoyordum) antalyadan hataya kamyon parasını sen öde ben alayım motoru maksat sana kalabalık yapmasın :mrgreen:
Skyjet f5 parçalarımı var burda ? Harbidende varmış ve Çok ucuz Güvenilir mi Bu Benim takoz yatıyor garajda Kaç aydır onu yaptırsam mı acaba Nebioğullarında 200 tl olan siperlik 50 tl burda.
Benim sağ sol kapaklar yok Tamamen http://www.motorparcalari.net/ON_GR...50-23-SKYJET150-23-ARORA_150-23-urun1335.html burda sağ gren aj diyor Bu küçük tamamını nerden bulacaz :cherry: Şimdi Baktımda ön grenaj sağ sol bana baya pahalıya patlar bulaş mıyım mı Yada yaptırsam elden çıkarsam mı fikir verin ya![]()
RECAİ abicim öncelikle geçmş olsun bence motorunu satma sonuçta senin malın yaptr bak yaz geldi kelepir fiyata satarsın meraklısına satmassan paşa paşa binersin :cat: gelelim parçalara şimdi
alt grenaj sag 50 tl
alt grenaj sol 50 tl
ön grenaj sag 65 tl
ön grenaj sol 65 tl
alt grenaj baglantı grenajı 22 tl
çamurluk 65 tl
bide yanlş görmdiysem üst grenaj sol taraf yani f5 yazan yer kırık oda 50 tl
siperlik camı 25 tl
toplamda ise 392 tl buna havale ve kargo ücretini eklersek 420 lira filan tutar sitede 400 lira üstünde alışwerişe kargo ücretsiz yaziyor ama orasını sormak lazım tabi yaprp yaptrmamak sana kalmş
2. elleri kaç paradır acaba bu motorların 1.500'e temiz bulabilirmiyim ?
kuyruk kısmı grenajlarını bulmak mümkünmü verilen sitede bulamadımda
Peh bugun Gezeyim dedim Eve 2 metre kala benzin bitti:queen: cihanım benim motoru almıcakmısın satıcam başkasına he
300 lira vereyim senin motora(ybr ye diyorum yanlış anlama![]()
Peh bugun Gezeyim dedim Eve 2 metre kala benzin bitti:queen: cihanım benim motoru almıcakmısın satıcam başkasına he