[Kocaeli - MT]

aynen ya yarış fln yok mu ki ? olmadı biz düzenleyelim?cc leri sınıflara ayırıp küçük ödüllü bi yarış yapalım?

Araba yarışı varmış ogün.

Bizim motor sporları federasyonu 5 para etmez. bi kaç para babası orda oynayıp duruyolar.

Bu pazar pistte yarı var galiba ama...

arkadaşlar merhaba.ben kocaelinden motor alacağım ve kocaelini çok fazla bilmiyorum.motorun markası hyosung GV250.bana iyi bir motorcu ustası tavsiye edebilecek var mı?veya kardeş ne demek sen gel yardım ederiz biz sana hiç merak etme sen diyen varsa oda olur yani.hadi kalın sağlıcakla.

dostum gölcükte nihat boza yada Efsane motor a gidebilirsin.eğer bir işim olmazsa yardımcı olabilirim.söylediğim yerlerin 2 side gölcükte.

Selam Arkadaşlar;

Malumunuz askerlik nedeni ile aranızda katılımcı olarak bulunamıyorum.:salut:

Arkadaşlar ben kullanmış olduğum Kanuni Caracal 200 motorumu satmak, geldiğimde daha büyük bir motor ile aranızdaki yerimi tekrar almak istiyorum.:cat: Motor gerçekten çok temiz, 2000 Km'de, kapalı garajda duruyor ve birlikte bir çok aksesuarı da birlikte veriyoruz yaklaşık 3 ay kullandım, temizliğinden hiç ödün vermedim 4 günde bir yıkıyorum, haftada bir de cilasını-bakımını yapıyorum.
.:cat: Malumunuz askerde olmam sebebi ile satmak istiyorum ilgileniyorsanız sahibinden linki veriyorum.Görüşmek üzere... :rendeer:

Ulaşım Tel: 05333718141

Sahibinden Link:

http://www.sahibinden.com/kanuni_car...XQQdisplayitem

arka koltuklarda yer varmı ? :d ben şimdilik yayayım ama askerden sonra işallah 1 r1 almayı düşünüyorum sizce ilk motor ddeneyimi için r1 nasıl olur?

iyiolur yeni başlıyosan direk biner gidersin kardeşim :) arkadaşım fazla motor bilgin yoksa tavsiye etmem yuksek ccbir makinayla buişe başlamak biraz sakıncalı :cat: dersen ki benim kendime güvenim var alabilirsin sana kimse karışmaz cıraklık yapmadan usta olunmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar