Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selamlarr.
benim motorun deposunun boyaya ihtiyacı var.güvenilir sağlam bir usta arıyorum daha önce tecrübesi olanlar mutlaka vardır.izmit civarında depoyu adam edebilecek iyi bir usta arıyorum. kocaeli mt ye saygılarr
tüm atkadaşların mubarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını ALLAHTAN niyaz ederim daha nice mutlu ve huzurlu ramazanlara kazasız belasız girmeyi ALLAH hepimize nasip etsin
herkese selamlarr.
benim motorun deposunun boyaya ihtiyacı var.güvenilir sağlam bir usta arıyorum daha önce tecrübesi olanlar mutlaka vardır.izmit civarında depoyu adam edebilecek iyi bir usta arıyorum. kocaeli mt ye saygılarr
bu konu hakkında yardım istiyorum.sıradan bir boyacıya gidip halledebilirim ama
güze bir ustaya güzel işçilik temiz boya olsun..:cherry:
izmit sanayide motorsiklet boya(depo boyanacak) işlerinden anlayan iyi bir ustaa yokmuu....:mrgreen:
kocaeli mt duy sesimi:queen:
Merhaba arkadaşlar,
200 cc cross motorum vardı,geçen hafta satmak zorunda kaldım.Bir kaç ay sonra Bmw f650 gs almak niyetindeyim.Yeni motor alır almaz gezilerinize katılmak isterim.
Tüm Kocaeli Mt üyelerine selamlar...
hoşgeldin..bu arada yok mu yakınlarda bi aktivite?kasımda askerim kısmetse gitemden varsa şöyle geniş bi buluşma örneğin yaza veda toplantısı vs katılmak isterdim