[Kocaeli - MT]

boyacı

herkese selamlarr.
benim motorun deposunun boyaya ihtiyacı var.güvenilir sağlam bir usta arıyorum daha önce tecrübesi olanlar mutlaka vardır.izmit civarında depoyu adam edebilecek iyi bir usta arıyorum. kocaeli mt ye saygılarr

kocaeli mt arkadaşlarım mubarek kadir gecenizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :rendeer:

kocaeli mt ramazan bayramınız kutlu olsun .allah nice kazasız belasız bayramlara eriştirsin:rendeer:

bayram tebriği

ramazan bayramının tüm islam aleminde hayırlara vesile olması dileklerimle..
kocaeli mt. hayırlı bayramlar.:)

tüm atkadaşların mubarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını ALLAHTAN niyaz ederim daha nice mutlu ve huzurlu ramazanlara kazasız belasız girmeyi ALLAH hepimize nasip etsin

aamin

bende gelicem bi gün .. motorumla ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------

herkese güzel günler ..

herkese selamlarr.
benim motorun deposunun boyaya ihtiyacı var.güvenilir sağlam bir usta arıyorum daha önce tecrübesi olanlar mutlaka vardır.izmit civarında depoyu adam edebilecek iyi bir usta arıyorum. kocaeli mt ye saygılarr

bu konu hakkında yardım istiyorum.sıradan bir boyacıya gidip halledebilirim ama
güze bir ustaya güzel işçilik temiz boya olsun..:cherry:
izmit sanayide motorsiklet boya(depo boyanacak) işlerinden anlayan iyi bir ustaa yokmuu....:mrgreen:
kocaeli mt duy sesimi:queen:

Arkadaşlar; Karamürsel İzmit arasında bir bulusma yapalım şu sıraLar olmaz mı ?

Merhaba arkadaşlar,
200 cc cross motorum vardı,geçen hafta satmak zorunda kaldım.Bir kaç ay sonra Bmw f650 gs almak niyetindeyim.Yeni motor alır almaz gezilerinize katılmak isterim.
Tüm Kocaeli Mt üyelerine selamlar...

hoşgeldin..bu arada yok mu yakınlarda bi aktivite?kasımda askerim kısmetse gitemden varsa şöyle geniş bi buluşma örneğin yaza veda toplantısı vs katılmak isterdim

Tamam arkadaslar Katılmak isteyenler yazsınlar kendilerini ona göre izmitte bişiler yapalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar