[Kocaeli - MT]

tamam ben katılırım,şöyle güzel havada bi kahvaltı fln güzel olur birde nargile içeriz açık havada =) bnm motora çantaları taktm getirrim nargilemi =)

nete girmeyen motorcu arkadaşlarınızada söyleyin başlığı takip etmeyenelrede duyuralım bi ön liste yapalım mekan önerisinde de bulunun bi ortak karar verip buluşalım =)

Hafta Sonu olursa üyelerden SaSa41 ile uyar bize olmadı hafta içi bigünde ben gelebilir..

selam mıllet uzun zamandır ısten gucten gıremıyorum (başiskele) karsıyakada oturan yokmu _?

cakalaz nasıl bebısınden memnunmusun _? ah be bende bı zamanlar st kanunısı vardı senınkının oooooofff off yaza dogru tekrar olacak ınsallah :(

Memnunum ya bi sıkıntı yasatmadı bana henmüz saolsun :) ALırsın benimkini işte :)

ARKADAŞLAR ; Yarın 4 Motor İznik'e gideceğiz... Gelmek isteyen olursa irtibata gecebilir...

Hareket yeri ; Kavak Merkez Camii Önü / Karamürsel
Hareket Saati ; 11.OO

yaw arkadaslar basiskeleye yakınlarda olan yokmu cakalaz benım ufaklıga guvenıp karamursele gelemem ınsallah yazın buyutcem kısı gecıreyım sımdılık bununlada davids ve okkan arkadaslarım sız nerelerdesınız _?

yaw arkadaslar basiskeleye yakınlarda olan yokmu cakalaz benım ufaklıga guvenıp karamursele gelemem ınsallah yazın buyutcem kısı gecıreyım sımdılık bununlada davids ve okkan arkadaslarım sız nerelerdesınız _?

ben iki üç günde bir başiskeledeyim.iskelede balık avlıyorum yada avlamaya çalışıyorum :cherry:

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar