alper_tim' Alıntı:keewayci dostlarım hepinize merhaba 28 mayıs pazar günü sapanca gezisi var ve sizleride aramızda görmek istiyoruz lütfen isimlerinizi listeye yazdırın hep beraber mükemmel bir gün geçirelim here türlü aktivite mevcut olacak ve şile gezisindenn daha çok eğlenicez emin olabilirsiniz her gezi dahada güzel oluyo bilginize hadi sizleri bekliyoruz elleri görelimmm
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13584
GeCe__' Alıntı:dostum ılk bakım 15 yada 20 ytl bujı ıse ngk platın 15 ytl daha fazla verme sakın
obkavi' Alıntı:dostum ben motoru martın 27 sinde aldım 2590 alım satım dahil, libadiye petsa bayiinden,
o alım satım masrafı 150 ytl alıyorklar ama 86 ytl falan tutuyor hepsi aslında birde madem bukadar para verdin, 30 ytl mtv vergisinide yatırttır uyanıuklım yapıp onu ödemiyolar sonra cezalı ödersin
siner' Alıntı:obkavi ikimizde aynı bayiden almışız demek ki... burdan şu çıkıyor arkadaşlar; bayiler kime ne kadara gazlarsa o kadara satıyo!:farao: pazarlığınızı iyi yapın yoksa sizde benim gibi kazık yersiniz.
obkavi dostum bu bahsettiğin mtv değil ötv vergisi mi? bi harf hatası mı oldu (malum ö ile m yanyana) ötv ise de 30 ytl olcağını sanmıyorum yani :silent:
15 ytl 500bakımı 15 ytl ngk platınium bujı fıyatıfrontier' Alıntı:arkadaslar 500km bakiminiza ne kadar ödediniz ve bi tane ngk bujinin fiyati nedir bende ilk bakimi yaptiricamda?
Captain Future' Alıntı:Tamer, sapini atip aynayi takma isi sakat...aynanin arkasinda 2 vida var...o vidalari sokmek kolay...ama sıkamıyorsun...vidanın karşısında,aynanın tam arkasında somun var,somun sabit değil.vidayı sökünce somun düşüyor.Ben bu hatayı yaptım ve vidayı söktüm.vidayla somunu denk getirmek icin tam 3 saat ugrastimr:
promethe76´isimli üyeden Alıntı
Muhtemelen yapar da Tamer yanlış anlama senin aynalar süper olmuş işçilik falan 10 numara ama pahalı yapıyo sanki biraz arslan usta... 40 ytl ayna kolları için çok geldi bana. ama Allah'ı var çok güzel olmuş güle güle kullan tekrar.
TAMER
Eyvallah kardeşim sağol.Ben sorarım gidon işini sana fiyat için bilgi veririm,makul bi fiyat verirse düşünürsün.Bu arada benim aynamın camı kırıldığı için motovizyondan yeni ayna ısmarlattım(sol taraf sadece)fiyatı 26 milyon çifti 52 milyona geliyor bizim standart aynaların.
LİNUX52' Alıntı:sevgili Tüzemen en başta bende şaşırdım bu kadar fark nasıl olur diye ama bunu satan arkadaşlar motosiklet parçası toptancısı,anadoluya da kamyonlarla dağıtım yapıyorlar zaten 2 adet aldım ambalajında yazan made ın USA ngk performance platinium.