sl150nin fiyati 2990 ytl oldu... bi anlamda otv zammini yansitmis oldular... almayi dusunen arkadaslara gecmis olsun...
sen zincirini bi yağlasana hocam, düzelir belkizeda3000' Alıntı:ccdora 250 cc lik landcruiseri yakindan inceledim bazi noktlari gusel motorun ama para harcanmasi lazim.Yine sisy bari yok , cantalari yok , iscilik biraz zayif gorundu ama gusel bir motor.Kayisli olmasi gusel cunku su bizim zincir sesi deli ediyor adam sanki arkamdan biri leri can caliyor.Bence biz bunun zevkini cikaralim daha derim.
Birde su stop etmelerin sorunu beyin sanirim cunku honda beyini ile bu sorunum yoktu ama eski beyini geri takinca yine basladi.Alismak lazim bence.
Gabe' Alıntı:sen zincirini bi yağlasana hocam, düzelir belki
locco' Alıntı:promethe
sevinc narası atıcam eger halolmussa ona göre.
neyi duzelttklerine ne aar yaptıklarına dair bilgi verdilermi sanapromethe76' Alıntı:abi benim zil takıp oynayasım geliyor sen ne diyorsun.:mrgreen: İçimden dua ediyorum Allah'ım artık hallolmuş olsun diye motorun üzerinde giderken![]()
locco' Alıntı:neyi duzelttklerine ne aar yaptıklarına dair bilgi verdilermi sana
siner' Alıntı:Valla çın çın öten bi zincirimiz var onu biliyordum zaten. Fekat seyir halindeyken sanki bi yerlere bişiy sürtüyomuş gibi bi ses duydum dün akşam. Viyk viyk ötüyo. Balatadan mı nerden geliyo bi türlü anlayamadım. Bu tarz bi problemi olan varmı acaba?
dostum o ses bende de var ya uyuz oluyorum ama bulamadim dedigin gibi viyk viyk sag ön taraftan geliyo ben hic anlamam motordan..siner' Alıntı:Valla çın çın öten bi zincirimiz var onu biliyordum zaten. Fekat seyir halindeyken sanki bi yerlere bişiy sürtüyomuş gibi bi ses duydum dün akşam. Viyk viyk ötüyo. Balatadan mı nerden geliyo bi türlü anlayamadım. Bu tarz bi problemi olan varmı acaba?
GeCe__' Alıntı:arkadaslar bu ne sesı?? zıncır sesımı yoksa zıncır tarafndan gelen seslermı??.. benım sadece motor calısırken yanı bostayken motor tarafından bırazcık ses gelıo sızde de varmı yada nedendır acaba?? .. saygılar:bounce: