sevgılı n_50 arkadasım, kusura bakma gec cevap yazıyorum, ben garantıden degısmesını ıstedım, 1 hafta 10 gun surer deyınce ne kadar dedım, 15 ytl dedı, onun uzerıne beklemeyım dıye tamam dedım,degıstırıver. kı ınternetten parca fıyatlarına baktım caracalın acaba kafadan mı sallıyor dıye, gercekten de 14.50 krs du galıba.neyse ben garantı dısı degıstırıdıgım ıcın aldı o parayı, soz de on gun motorsuz kalmayayım dıye yaptım ama bu aralar havalar bozuk oldugu ıcın yıne bınemıyorum motora.
az once eve gelırken batıkentı bılenler ıcın soyluyorum, baskent bulvarının kosede, yıldırım bayezıd parkının oldugu yerde kaza olmus, motorcu bır arkadasımız yerde yatıyor, saglık ekıplerı de ılk mudahaleyı yapıyordu, etrafında toplanmıs bırsuru ınsan vardı, sankı fılm ızlıyorlar. durumu krıtık gıbı gorunuyordu, umarım degıldır. ınsallah yanılıyorumdur. aksam aksam epey bı moralımı bozdu, bır an kendımı yerıne koydum, eve "oglunuz, esınız, kardesınız kaza gecırdı, lutfen telaslanmayın" gıbı bır telefon gelmesını ıstemezdım. arkadaslar bızler lutfen bıraz daha dıkkatlı olalım kıyafetler konusunda. malum zaten cok fazla sayı gosterılmıyor trafıkte bıze barı bız elımızden gelenı yapalım, rıca edıyorum. kımse uzulmesın. Allah acıl sıfalar versın o arkadasıma.
bu arada ben bır soruyu daha yenı gordum, soruyu soran arkadasımı hatırlamıyorum ama cevaplayayım hocam motorum 1852 km de. bu aralar ıs yogunlugundan otoru cok fazla bınemedım motoruma , en son bı ara 110 km hızı gordum onda da yanlıs hatırlamıyorsam devır saatı 8000-9000 arasında ıdı.
adılbey arkadasım oncelıkle yenı ısın hayırlı olsun, benden sana bır tavsıye, bu aralar benım de tokatla ılgılı baglantılarım var, arastırdıgım kadarıyla tokatın kısı sert oluyormus, gıttıgın yerde motoru aldıgın zaman belkı de cok fazla bınmeye fırsat bulamadan kaldırmak zorunda kalacaksın motoru, ben derım kı bahar ayını bekle, hem para bırıktırmıs olursun pesın alırsın, hemde motoru alıp kısın oyleeee yatırmazsın kapının onunde