Eee aha ters yönde gidiyoz diye kaçtık ...O senmiydin...... :queen::queen::queen:
bendim tabi abi ya bi selam verelim dedikcengiz abi ben yıkamdım ama yıkamak isterim gurur duyarım :mrgreen:
csalgin sen dua et karmacoma motoruyla gelmesin...diğerlerine sıra gelmez:queen:
APV41 gençliğinde saçlarını bi anadola bağlardı kesik kasalı hemde mobilete binip saçlarıyla o anadolu çekerdi. hey gidi günler heyyy
eski saçlar boya fırçası oldu ( bilgi; boya fırçası ya domuzkılından ya at kuyruğundan yapılır :mrgreen![]()
Senden olsa olsa sütçü at ı olur...... :queen::queen::queen: Onlar ne tepinir ne koşar.... :queen::queen::queen:sana benim eskiden at olduğumu söylemedilermigerçi hala at gibi koşturuyorum ama tepmeyi unuttum en azından :queen:
Wallace; topiğin konusunu cemaatin yarısı bilmiyo yarısıda sööleyemiyo diye bozuntuya vermemek için kaçak oynuyolar
konusu korsorsiyim mı, kansersiyam mı, komsersaim mi, ne bilim ööye bişeydi bi sööleyebilsem. :queen:
chatkut artık motorun üstüne kediler çıkıp uyumuyo , tavsiye ederim :queen: :wiinkk:
Wallace; topiğin konusunu cemaatin yarısı bilmiyo yarısıda sööleyemiyo diye bozuntuya vermemek için kaçak oynuyolar
konusu korsorsiyim mı, kansersiyam mı, komsersaim mi, ne bilim ööye bişeydi bi sööleyebilsem. :queen:
chatkut artık motorun üstüne kediler çıkıp uyumuyo , tavsiye ederim :queen: :wiinkk:
dimi ya bu toplantı konusu siyanürü bide konserveyi anımsatıyo :queen:siyanürlü altına hayır değilmiydi konu yaw?:queen::queen:
Yakında beni yıka yazacak hayvANLAR::: sana acıyıp yalaya yalaya temizleyecekler::::::queen::queen::queen::queen:
dimi ya bu toplantı konusu siyanürü bide konserveyi anımsatıyo :queen:
hehe siyanür, kedi, yalama, etsuyu, motor............. ::winkwink
Evrekaaaa , motoru temizletip kedilerden kurtulmanın çaresini buldum nihayetttt ::deliir::
ard arda gelen iki msjdan süper çözümler parlattınız kafamda sağolun,
Arkadaşlar bundan sonra toplantılara gelecekler geliyorum gelmiyorum diye yazsın... Herhengi bir olumsuz durumda haberimiz olur diye listeleme yapmaya karar verdik.....
Katılanlar:
1-alp_tunay
2-apv41
3-wallace
4-böcek
5-chatkut
6-
7-
8-