[İZMİR-MT] 29 Şubat TERAS CAFE KONSORSİYUMU

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaşlar bu hafta çok yoğun istek üzerine Terastayız.... 29 Şubat 2008... Sanki tarihi ne yazıyorsak anlamam.....:p

Bu gecede eğlence ağırlıklı olur kanaatimce...Ama asıl yapmak istediğimiz yeni gelen arkadaşları gurubumuza kaynaştırmak ve onlara gurup sürüşleri hakkında bilgiler vermek....

Yer : Teras
Tarih: 29 şubat
Saat: 19 dan sonra ......

Katılabilen herkesi bekleriz efendim.................. :rendeer::rendeer::rendeer:

bu kadar ısrara geliriz artık bizde orada olmaya çalışırız, bardak çekecekmiyiz,yoksa sabırmı çekeceğiz :p

Hmmm. Şimdi bize de eğitim olacak değilmi sonuçta :)..

Bakacağım durumuma müsait olup da işlerimi ayarladığım anda yanınızdayım :rendeer:....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu kadar ısrara geliriz artık bizde orada olmaya çalışırız, bardak çekecekmiyiz,yoksa sabırmı çekeceğiz :p

Ne diyon olm...Sen dedin ya Teras teras diye..... :pr::pr::pr:

Allam yaaa... Bide triptironiklik yapar... O neyse...:p:p:p

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
"sandman, chatkut"

yakalandım olm sende gelion demi :):)...

bekirin amcasının oğlu askere gidiyordu ondan pazar günü gelemedik onu yolcuda edemedik :p

gezi yapmışlar galiba pazar günü topiği açan yokmuş ama :queen:

Gelmese gelmeyecen mi?.... Pazar gününe döndürmeyin gene ....:wiinkk::wiinkk:

Kim, ne zaman,ne yapmış anlamadım ::meleeek:::meleeek:::meleeek:... Gelicez canım işallah yada kendi adıma konuşiim gelicem. amma velakin pazar çok yordundum. Sizin gibi genç ve enerjik olmayınca insan yetişemiyor tabe :wiinkk::wiinkk:..

cııızzzzzzzzzzzztt bızzztt...durun yaw kafam yerinde değil zaten...ne pazar günü topicsiz gezimi yapıcaz:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar