Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motora sanki arkadan araba eksozu girmiş gibi duruyor:queen: estetik açıdan hiç güzel olmamış sinyaller ve plakada düşecek gibi duruyor ama üzerinde biraz daha titiz çalışırsan ortaya güzel bir şey çıkacak gibi
ayrıca motorun bana biraz garip geldi çok dik duruyor ön taraftada bir tuhaflık var kazalımı motor
abi şu haliyle kötü ama biraz uğraş ile çok güzel olabilir.1.si o plakalığı iptal et ve alta yapıştır.2.si o sinyalleri evine koy ve special sinyal al.hatta ledli alırsan çok daha güzel olur.sonra yeni aldığın sinyallere sacdan ayak yap ve takabileceğin bi yer varsa oraya tak eğer yoksa da sacı egsozun etrafından geçirerek bişiler uydurabilirsin.örnek istersen benim motorda da aynı şekilde ben sana foto çeker gönderirim.aslında ilk söylemem gerekeni son söylüyorum.o egsozu kestir kısalttır.gerçekten çok kötü dışarı taşmış.two brotherslar bile bu kadar taşmıyo.onu kısalttırman görüntüyü son derece değiştirecektir.hatta ön sinyallerinde orjinallerini çıkarıp dediğim sinyallerden takarsan daha güzel olur,takım olur.
Bu arada Baslik Dikkatimi cekti " 250 RR " Bu motosiklet markasinin GT 250 R isminde bir modelinin oldugunu biliyorum bu RR' yeni mi ? yani bana hic denk gelmedi?
Dostum biraz daha üzerinde çalışırsan bana göre 10 numara olur.
Öncelikle arka tutacağı çıkar..+sinyaller...
Çamurlık ta çıkarırım ama o sana kalmış.
En önemlisi egsoz çok dışarıya çıkmış.Görüntüyü bozan da o.Eğer mümkünatı varsa biraz da içeriye almalısın.600rr vs motorler gbi fara aynı eşitlikte uysa çok hoş olur:cat: