HYOSUNG GT 250 RR kuyruk altı egzos taktım

KARDES oncelıkle elıne saglık ugrasmıs ugrastırmıssın ama ıs aceleye gelmıste bastan savma olmus gıbı duruyo:pr: onun uzerınde bırazdaha oynarsan şık bı goruntu kazanır makına..senın bu koydugun goruntu sıvası olmayan duvara benzıyor bıraz daha modıfıyeye gır egzos ve arka sınyal plaka vs. ıste ozaman 10 numara olur hayırlı olsun:cat:

sankı bana orjinalıı daha güzel gibi geldı ama emek harcamısn yıne çok çirkin durmamıs

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artçıya ısı olarak zararı yoksa manyak olmuş kardeş böyle motorum olsa kesin bunun gibi uygulama yapardım.:bounce:

Doğruyu söyleyeceğim,üstünde emanet durmuş.Arkadan fazla dışarıda,sele altını doldurmamış.

öncelikle ilk baktığımda bu fotoda bişey eksik olduğunu hissettim konuya odaklanınca koskoca egzosun motorun kuyruğunda olduğunu gördüm :D:D eğer sesi daha güzel çıkıyosa güzel sesde fark yoksa bencede kendi orjinal egzosu daha güzel yada tiger :)

acıkçası bende pek begenmedım belkıde farklı resımlerle daha ıyı görünebılır :farao:

Motor tostoparlak geldi gözüme böyle değildi GT250R ya. Bence yakışmamış çift taraflı yapsan daha şık durabilirdi.

bikepics1640348full.jpg

Bence bu süper olmuş arka lastiğede uygulanan çamurlukta çok güzel uyum sağlamış :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar