HYOSUNG GT 250 RR kuyruk altı egzos taktım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yani nasıl denir ki?.... Altta kalorifer yakılan buharlı motor bacası gibi olmuş....:p

Bari eksozu biraz kibarlaştırsaydın...Kocaman çıkmış ortaya......

orjinalini tercih ederim ! motorla çok oynanmış gibi gözüküyor.ön maşa çok dik gözüküyor gerçektende...

doğrusunu söylemek gerekirse çok sırıtmış biraz daha ufak olsaymış belki.şu durumda orjinali daha hoş duruyoe diyebilirim.ama emeğine sağlık bu işler deneme yanılma yöntemi ile olur:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acil plakayı ve sinyalleri sök daha iyi görünecek:cat:

çok asırı olmus yazık bence werdiin paraya egsoz asırı biçimde ben burdayım diyo

Mersin İl Temsilcisi
onca masrafa yazık ki ne yazık. biraz içine gömseydin ve bir de güzel bir dayanıklı boyayla geçseydin üzerinden ( turuncu veya siyah) sonracııma sinyallere de azıcık harcayıp direk şaseye yanlardan montaj yapsaydın ve plakaya da bir çözüm üretseydin keşke. belki o zaman hyo senden patent bile alırdı. neyse bunları yapabilirsin hala. bağlantı borularını biraz kısaltıp bir elektrikçiye de uğrarsan halleder sana. çok tutmaz bence. deveyi yutmuşsun kulağı kalmış sadece

bencede emanet duruyor gibi ama sen begendiysen osrum yok:farao:

bencede emanet duruyor gibi ama sen begendiysen sorun yok :farao:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Goruntu konusunda ben de arkadaslara katiliyorum. "Emanet" durmus. Birkac duzenleme ile daha iyi hale gelebilir. Isi ile ilgili herhangi bir problem olur mu, onu merak ettim. Sonucta motorun cikisi boyle degil. Plaka ve sinyaller motordan cok kopuk kalmis ayrica.

Not: Her halukarda bir emek harcanmis. Gule gule binmenizi dilerim.
Saygilar.

arkadasim naptin sen yaaaa en sevdigim motoru ne hale getirmissin cabuk sok onu lutfen .... motora baktiginda motor degil egzos gorunyo Su egzosu daha kibar yaptiramadinmi egzos motordan buyuk Bi kere kuyrugun disina cikmis olmasi hic hos olmamis birde egzos araba egzosu gibi lutfen duzelt yeni resim koy please bence egzoslari arastirmamissin alel acele hefesinden bi egzos bulup taktirmissin yenisini bekliyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence güzel olurmusda sen yapmayı becerememişsin acıkcası :) daha kibar bi ekzost photoshopda ugrasıp girişmek lazım bu işe :cat:

öncelikle senin göz zevkine uyguns sorun yok diyorum ama sorduğun için yorum yapmadan edemeyeceğim... bu kadar yorum için stop lambasını soran 1 kişi olmuş. önce güvenlik sona görüntü gelmeli bence.. belki frene basında sinyallerin flasör şeklinde yanıyordu kimbilir... ama sinyaller ve plaka herşeyi dahada kötü gösterio ayrıda egsozun okadar çıkması hem kötü göstermiş hemde senin yada başka birinin dalgın anında bir yerinin yanmasına neden olabilir diye aklıma gelmedi deil... sele altı egsoz yerine diğer taraf egsoz eglemek nası bir fikir.. değelendirilebilir gibi geliyor bana... umarım bunca kişinin fikri senin kafanda bazı şeylerin şekillenmesine yardımcı olmuştur... kazasız ve keyifli sürüşler dilerim...

biraz daha ufak ve kibar olsa daha yi olurmuş görsellik 0 yani :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar