HYOSUNG GT 250 RR kuyruk altı egzos taktım

Zaten herkes eleştirmiş.Evet biraz kötü durmuş ama enazından araba egzostu falan takmamışsın onada şükür :p :)

Daha büyük egsoz yokmuydu :silent: CBR egsozuna benzettim biraz ama bilmiyom yanlışta olabilirim.. Stoplarda yok olmuş ama sinyaller var. Ben ne anladım bu işten. Arkadaşım hadi gereksiz göre bilirsin belki stopları sinyallleri v.s. Ülkemizde hala motosiklet kültürü tam yaygınlaşmadığı için stopların olsada adam seni farketmiyor heralde bu haldeyken üstünden geçer yinede durmaz...

Son düzenleme:
Kardeşim orjisi duruyormu ? :pr: o ne öyle allahın aşkına o senin içine sindimi hiç.Sindi deme yukarda allah var :queen: bence biraz düzenleme yap :rendeer:

Son düzenleme:
eline saglık
ama biraz aceleye gelmiş gibi baştan savılmış gibi çok dışa taşmış plakanın duruşunu bozmuş.

Bence çok güzel ve özgün olmuş yani etrafta kuyruk altı egzostlu kaç hyo varki. Tebrikler ...

bencede estetik acıdan sıfır olmuş daha itina ile yapılabilrdi şahsi görüşüm bu konuda cbr 125 fan clubleride gezebilrsin cocuklar guzel çalışmalar cıkarıo...

olmamışşş arkadas topiki açalı çok olmus ama kım bılır nerlerde,

ama genede olmamışşşşşşşşşşş:farao:

Kardeş emenet gibi durmuş bende bayada dışarı taşırmışsın biraz daha içeride olursa daha güzel görünecektir.

on numara olmasına az kalmıs yeri güzelde nası desem az daha kısamı olsaydı iceri dahamı cok soksaydın artık okadrını bilemem yermi yok icerde vs. ama bi çare bul bencede

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olsun ya genede adam emek vermiş=) oolmuş olmuuşş:p:p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Tam bi hayalkırıklığı :pr: Daha özenli bi çalısma ile iyi bi şekil verebilirdin. Alelacele takılmıs gibi..

Böyle güzel bir motosiklet , ancak böyle mahvedilir .....
tebrik ederim.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar