@Mengu16: Kardeş, o bu değilde şu yazın beni anlatmış; ''Alırsan Honda pantolonda gider Donda
'' ::dalga::::dalga::::dalga::
geri dönüş?
cok güldüm ya
honda nın her cıkanını alınca böyle oluyor işte
adam sana iskeletin üstüne bir motor baglıyor satıyor sana 600 dolara sattıgı motoru burada 4 e
napcakmışız ?
her geleni honda diye almayacakmışız..
hondanın gelmeyen ne modelleri var..
tanıştırayım kendisini 125cc varadero
http://www.honda.co.uk/motorcycles/125cc/#!/xl125v/gallery/
ingilize bak nasıl motosiklet satıyor adam parasıda iyi ..
ama bizim gibi millete bu motora binmek süperlüks (zihniyet olarak)
Onları geçtim artık ona bakarsan far anahtarı yine yok kontağı açıcaz farlar yanacak aküsü varsa tabi. Sonra ayaktan marşı tepikleyecez çalıştırmak için. Keşke ucuz olsa da vatandaş çinli fiyatına hondaya binse.Marş butonu olmayan motora 2.500 tl az mı çok mu Mengü sen söyle :mrgreen:
O ayrı mesele zaten amaçlarını çözebilmiş değilim. Sonra honda sorunsuz. E sorun vercek malzeme yok motorda.Onları geçtim artık ona bakarsan far anahtarı yine yok kontağı açıcaz farlar yanacak aküsü varsa tabi. Sonra ayaktan marşı tepikleyecez çalıştırmak için. Keşke ucuz olsa da vatandaş çinli fiyatına hondaya binse.
http://www.hondaitalia.com/moto/modello/cb500fd/ ben bunu istiyom 5500 euro italyada bu fiyattan getirsinler kapış kapış gider
Onları geçtim far anahtarı yok, kontağı açıcaz farlar yanacak, aküsü varsa tabi.
Abi söz versene Honda bu motoru getirdiğinde 12.000TL (onikibin) verip alacağına?
Gerçekçi olalım arkadaşlar.
Bizler bu modelleri hakediyoruz, adamlar da bu modelleri getiriyor.
100 km de 2.8-2.9 litre koymaya başladı. Bu 1.7 litre yakıyomuş. Titreşim yoksa oraya buraya ekonomik gitmek için alınır.
2 liraya satacaksa eyvallah derimyavv arkadaş bu karalama kampanyası nedir böyle ya..
adam yapmış bu motoru.. ne için yapmış peki? 5-10 km uzaktaki çarşıya git.. ptt ye git mektup yolla, hemen oradan 500 m ilerde
bankada borçlarını öde, eve dönerlen marketten ekmek domates şeker al diye yapmış.. şimdi banlanmamak için yazmıyorum o 3 harfli
gazetenin adını da , 3,000 lira verip dünya turu yapmayı mı bekliyon teneke... git varadero al... noldu yemedi mi :queen: