Yahu arkadaş,
Motoru getirirsin
Parça desteği verirsin
Servis desteği verirsin
Servis elemanlarına modelin eğitimini verirsin
Ama 2 teker daha getirip farklı bir segment açmazsın.
Ben anlamıyorum ki bu nasıl iş.
Takın 2 jant, sürün piyasaya M modelini, bak nasıl gidiyor.
http://hellforleathermagazine.com/wp-content/uploads/2013/01/honda-crf250m.jpeg
Amatör bir kullanıcıyım 1999-2000 yıllarında 125 lik bir hyosung kullanmıştım. Şubatta Honda GS1 aldım. Aslında amacım bi transalp almaktı, ama uygun fiyatı, kısmen gösterişli olması, ve biraz daha acemiliği atmak açısından bu motor bana olurmu acep?
Öyle illaki dağ bayır atlayıp zıplayacam derdi yok. Ev-İş 2km trafiksiz, Belki hafta sonu küçük geziler...
Hız merakım hiç olmamasına rağmen meraktan soruyorum. Son hızı ne ki bu motorun?
COK OZUR DILERIM DE BU HONDA GS1 NE OLUYO BIR TURLU BULAMADIM NE OLDUGUNU HONDA YENI BISEY DAHAMI CIKARDI....
senin NX250ile aynı hızı yapacağını sanmıyorum, o 27hpCbr ile aynı hıza galip gelmemesi için yazmadım...
Sadece rahat sürüş sağlayacağı için asfalt lastiği dedim
Bu lastiklerle asfaltta hem motoru yorar , hem de sürücüyü
Motordan yana şüphem yok...
Taş gibi..
Ben de düşünüyorum motoru değiştirmeyi![]()
bence boyun gayet uygun, amortisör ayarı orta seviyede en alt seviyeye getirildiğinde bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. test ederken bunu taleb edib birde öyle dene bence. 165lik adamlar koca endurolara biniyorlarBugün görme fırsatı buldum, alet düşünmeden alabileceğim görsellikte, malzeme kalitesi gayet güzel... ...
herşey OK tek eksik var, o da bende, boy 1.70 le babam arkadan iterse anca kullanırım CRF' yi trafikter:
İstemsizce içten içe niyetlenmiş olucam ki, o an üzüldüm.
Kedi/ciğer usulü "tüü, kaka, şu şöyle olsaymış..." diycek hiçbir kusur bulamadım, bütünüyle içimde patladı![]()
tork'u aşırı düşük çok çok düşük
Yahu arkadaş,
Motoru getirirsin
Parça desteği verirsin
Servis desteği verirsin
Servis elemanlarına modelin eğitimini verirsin
Ama 2 teker daha getirip farklı bir segment açmazsın.
Ben anlamıyorum ki bu nasıl iş.
Takın 2 jant, sürün piyasaya M modelini, bak nasıl gidiyor.
http://hellforleathermagazine.com/wp-content/uploads/2013/01/honda-crf250m.jpeg
Oyle olsa tadindan yenmezmis
kros ve endurodan bu hale getirmekde zaman zaman tercih edilen birşey.
Biz biz bu hale getirsek arkaya 150 ideali ama en az 140 lastik takılacak uygun jant uygulasak arka çatalın değişmesi gerekirmi acaba. Lastiğe 600 tl desek jantlar ve toplam maliyet ne olur?
Forumda toplam 2000 gibi rakamlar telaffuz edildi diye hatırlıyorum.
Fiyatlar hakkında bilgi sahibi arkadaşlar nedir gerçek rakam?
Bu fuarda Fero motor'dan bir yetkili ile konuştum, "neden şu modeli getirmiyorsunuz?" dedim, adam getirmiyoruz diye bişey yok, sipariş üzerine getiriyoruz, sadece elimizde bulundurmuyoruz dedi. Hondaya git "hayır, getiremiyoruz üzgünüz..." cevabını alırsın herhangi bir model için.
http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201002/2009-kawasaki-klx250sf-5_1600x0w.jpg
Çünkü mantalite farkı var.
Honda bir modeli getirdiğinde Gebzedeki fabrikasında belirli bir parça stoğu yapmak zorunda, parça garantisi vermek zorunda, servislerini o modelle ilgili eğitime göndermesi zorunda.
Fakat çoğu distribütör motoru çekip satma derdinde. Parça gerekirse yurtdışından çekiyor. Ama servise gidiyorsun adam motoru ilk defa görmüş.
Heyecandan sayfaları hemen gectim..
Boyum 1.66. 55 Kilo Wrx bile büyükmü gelir bana ?
Sıkıntı yapacağını sanmıyorum boyu kısa.Boyu Asya motor'un hayvani croos'u gibi değil.Daha kısa.Wr125x den kısaydı galiba.Cvp yokmu??
Sıkıntı yapacağını sanmıyorum boyu kısa.Boyu Asya motor'un hayvani croos'u gibi değil.Daha kısa.Wr125x den kısaydı galiba.