dogru ya alt palet alt gergi karıstı gergi iste

su resim olayını beceremedim gitti sana mail atımde sen koy bari
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:57 ----------
aynen foto paylasımı

cok guzel bende su jant olayını dusunuyorum ya bu renkmı beyaz mı yapım dıye kırmızı sıyah benımkıde resımlerı var ilkayla olan resimdeki motor bıde karbon kaplama hatta ilkayda dusunuyor onu sende dusun

guzel olur galiba 2 sayfa gerıde bır arkadas paylasmıs resımlerde kaplamıs cok guzel olmus
tamam ben atıyorum fotoyu şimdi aşağıda görürsünüz (=
uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. (askerden yeni geldim de)
bu yaz motorumda bir takım değişiklikler yapacağım ve fikirlerinize ihtiyacım var.
arka stop lambasını sinyalli Led stoplarla değiştirmek istiyorum. daha önce kullanan ve görmüş olanlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
ve artık egzoz zamanı geldi. önereceğiniz egzozlar nelerdir? fiyatı uçuk olmamak şartıyla tavsiyelerinizi bekliyorum.
en kısa zamanda grup sürüşü yapmak dileğiyle..
herkese bol keyifli ve güvenli sürüşler olsun.
hoşgeldin
arka stop lambası ledli bizim motorlarda hoş duruyor. şahsen bi motorda görmüştüm ve hoşuma gitti bende yapacam bir ara kendimi doğrultabilirsem alışveriş kısmına girecem yeniden :queen:
egsoz olarak tavsiyem devil karbon tüpten ben memnunum. fakat benim motordaki gibi kalın tüp yapmıyorlar. ince uzun tüpleri var fena değil ses olarak ince. ama bizim motorlara tok sesli egsozlar daha güzel gidiyor :cat:
biz genel olarak ilkan'la caddebostanda felan görüşüyoruz bol bol gelemeyenler çatlasın mı diim ne diim
bıyrın egsantirik gergisi fotosu
By
ilkyy at 2011-05-22
bu arada bu sabah eski f kullanıcılarından kelleci veya torx ile benim motorun yağ ve yağ filtresininin değişimini gerçekleştirdik :cat: 56300 km'de
yağ olarak mobil1 15w-50
yağ filtresi olarak hiflo kullandım
yağ filtresini sökerken baya bir zorlandık. resmen yapışmış iyicene tornavidayı aşağıdan geçirdi yasin. bende yukarıdan çıkan ucuna kapalı anahtar geçirip 2miz beraber asıldık baya bir zorda olsa çıkardık sonunda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 ----------
ben bahçeşehir north shield'e geçiyorum iş nedeni ile .
bu tarafta olan arkadaşlar varsa görüşmek isterim