Yüksek devir

Herkese merhaba yeni falcon Salvador 188 aldım rodajda yüksek devire çıkmayin diyorlar ama 50 km hızı geçim motor Redline kısmına geliyor normal midir orjinallerinde gelen ön ve arka dişliler zayıf mi motor 125 CC naked motor özelliklemi yüksek devirde tasarlanmış 80,100 ile uzun yola gitsek motoru çabuk mu aşınır uzun yola gitsin diye scooter yerine vitesli dolgun bi motor seçtim yanlış mı yapmışım 70 ,80 hıza ciktigimda scooter gibi barınıyor yada bendeki takintimi ne yapmalıyım dişli büyütmek bu motora gidermi gövde ve tekerlek kalın Pulsar gibi acaba mu motor dişli büyütme kaldirirmi teşekkür ederim

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
acaba uygun devirde mi vites atıyormusun, 50 km/s hızla giderken redline girmesi normal değil 🤔

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
125 cc makine, 12-13 bg güç verir diye düşünüyorum, siz 50 km hıza hangi viteste ulaşıyorsunuz? Örneğin 1. ya da 2. viteste 50 km hız ile gitmeye kalktığınızda motorunuzun güç düşüklüğünden kaynaklı redline'da olması normal. Motorunuzda vites değişikliklerini hızınıza göre değil de çıkılan devre göre yapmanızı tavsiye ederim. Rodaj süresi boyunca da hızınız ne olursa olsun orta devirleri pek geçmemeniz ama sürekli sabit aynı devirde gitmemeniz, vitesle ve devirle oynamanız iyi olur.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
uuuu
1. viteste 50 ise
5. viteste 250 eder waooov falcon yapiyor bu motor işini usta japon falan hikaye
😂😂😂
Her vitesin hiz araligi esit miktarda olmuyor. Cbf150 birinci viteste kesiciye girmeden 30a cikiyor bu arada.
50de kesiciye girmenin baska aciklamasini bulamadim🤷🏻‍♂️

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Her vitesin hiz araligi esit miktarda olmuyor. Cbf150 birinci viteste kesiciye girmeden 30a cikiyor bu arada.
50de kesiciye girmenin baska aciklamasini bulamadim🤷🏻‍♂️
yok bea saka yapıyorum tabikide biliyorum esit olmadigi yoksa herkez cafer moto alır 300km/s hızla giderdi 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar