Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dahaa durr cakooo ne kanserler olcan :D cok ıyı yaa motorum yok havalar berbat :D ınsallah bu sene hep havalar boyle gecer :D bu arada sanırım ben cıddı cıddı bu sezon temız ıstedıgım fıyata motor bulamazsam almıyorum actiona gerrek yok dıme :)

dahaa durr cakooo ne kanserler olcan :D cok ıyı yaa motorum yok havalar berbat :D ınsallah bu sene hep havalar boyle gecer :D bu arada sanırım ben cıddı cıddı bu sezon temız ıstedıgım fıyata motor bulamazsam almıyorum actiona gerrek yok dıme :)

Abi sahibindende boluda 13 e r6 var onu alalım sana :)

vallahi öyle yahu ; düzelmedi; düzelmeyecek gibi. neredeyse kar yağacak Rize'de :pr:

İlkay bi müddet başka bişey kaplamayı düşünmüyorum seleye. yoğun istek üzerine orjinal kullanıcam.
haaa aman zannetmeyin ki motosiklet.net üyeleri beğenmedi diye değiştiriyorum :mrgreen: bi kaç bayan arkadaşın görüşü fikrimi değiştirdi :p :p :p

Hadi vatana millete hayırlı olsun.:cherry:

Ulem Emir yine hatunların lafına tav oldun di mi?:p
Ne dediler? Çok amele kıro olmuş gibi laflar çıkmıştır ağızlarından kesin, bu kadar çabuk kararını değiştirdiğine göre.:queen:

Hadi vatana millete hayırlı olsun.:cherry:

Ulem Emir yine hatunların lafına tav oldun di mi?:p
Ne dediler? Çok amele kıro olmuş gibi laflar çıkmıştır ağızlarından kesin, bu kadar çabuk kararını değiştirdiğine göre.:queen:

aynen öyle oldu yahu :p
gerçi kadın kısmının aklıyla da iş yapılmaz ama neyse bu seferlik böyle olsun :))

hiç unutmam izmirde kız arkadaşımlar dolaşıyoruz yürüyerek bi tane mitsubishi evo IX gördüm. beyaz kuğu gibi harika bi alet.
malum onun bagaj kapağında orjinal spoiler vardır.
ben arabayı görüp ilgi gösterince hatun kişi baktı ayyy ne iğrenç şahinlere yaptıkları gibi kanat takmışlar buna dedi :p

vallahi öyle yahu ; düzelmedi; düzelmeyecek gibi. neredeyse kar yağacak Rize'de :pr:

telefonda nispet yaparken iyi di değil mi çıkıp gazlasam mı şimdi ne diye :cherry: iyi olmuş :mrgreen:

aynen öyle oldu yahu :p
gerçi kadın kısmının aklıyla da iş yapılmaz ama neyse bu seferlik böyle olsun :))

hiç unutmam izmirde kız arkadaşımlar dolaşıyoruz yürüyerek bi tane mitsubishi evo IX gördüm. beyaz kuğu gibi harika bi alet.
malum onun bagaj kapağında orjinal spoiler vardır.
ben arabayı görüp ilgi gösterince hatun kişi baktı ayyy ne iğrenç şahinlere yaptıkları gibi kanat takmışlar buna dedi :p

senin motora ne dediler şu yorumuda bir alsak bence iyi olurdu :queen:

İlkay'cığım ; Canım Benim...
Ben Gazlayacak zamanı hep bulurum; bombos yollar :mrgreen: hava lar da fena değil :p

Bugünkü Arşiv :p

Yukarıdaki Foto da xenon ısınmadığı için renk farklı cıkmıs; aslı burda :p

Arkadaşlar geçen gün motorumun gidonun altındaki plastikleri karbona kaplamak için söktüm.
Sağ tarafı sökerken Vidanın tuttuğu Somun aşağıya düştü fakat bulamadım...yerede düşmedi.
yan granajları depoyu söktüm yine bulamadım kasisli bi yere girince sesi geliyo...2-3 gün oldu hala
düşmedi umarım bi zarar vermez motora çok tedirginim sizce bi sorun olurmu ! yardımcı olursanız
sevinirim....

ıyyyyy koltuga bak yılan gibi olmus sokmasın bizi emircimm:mrgreen::queen:

benim koltuğu gören yok iyiki :mrgreen:

İlkay'cığım ; Canım Benim...
Ben Gazlayacak zamanı hep bulurum; bombos yollar :mrgreen: hava lar da fena değil :p

sen 29'undaki geziye param yok diye zırla bana gelmemek için
sonrada çık her gün gez bak ben bunların acısını çıkartmazsam senden :cherry:

Arkadaşlar geçen gün motorumun gidonun altındaki plastikleri karbona kaplamak için söktüm.
Sağ tarafı sökerken Vidanın tuttuğu Somun aşağıya düştü fakat bulamadım...yerede düşmedi.
yan granajları depoyu söktüm yine bulamadım kasisli bi yere girince sesi geliyo...2-3 gün oldu hala
düşmedi umarım bi zarar vermez motora çok tedirginim sizce bi sorun olurmu ! yardımcı olursanız
sevinirim....

ön tekerleğin arkasında kalan kısımda 2 grenajın alt noktasında üçgen vardır hava girişlerinin oraya kadar uzanan bir parça. onu söküp bak birde ışık tutarak :cat:

ön tekerleğin arkasında kalan kısımda 2 grenajın alt noktasında üçgen vardır hava girişlerinin oraya kadar uzanan bir parça. onu söküp bak birde ışık tutarak :cat:[/QUOTE]

Tamam kardeşim sağol bi bakıcam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

bir motorcuya git; orada uzun mıknatıslı cubuklar var; onunla cıkartırlar :)

Walla kardeşim yeri belli değil bulamadım bulsam bi şekilde alıcazda...

birazda akşamdan kareler :)

224309_207352585972368_100000928834754_571037_7233035_n.jpg

227279_207352845972342_100000928834754_571048_487642_n.jpg

224339_207352975972329_100000928834754_571054_8203006_n.jpg

lem siz beni çıldırtıcaksınız ama ben çıldırmıcam :cherry: sabrediyorum şu sıralar :)

Ben de Her gün Geziyorum OH OH :p

Dünden Bugüne; 100 km :)

Yahu Arkadaslar; Ben bu bizim motor ların yakıtına akıl erdiremiyorum :) Sanki yüksek hızda daha az yakıyor; ya da benimkinde bişey var...

130-150 arası 85 km gittim; yakıt aldığımda; 21 TL aldı.. hadi 100 km ye tamamlasak, 23 TL diyelim ; 23 TL / 4.21 = 5.4 LT / 1oo KM yapar...
Bir kaç kez denedim, hatta İLKAY ile, msn de de konustuk ; en ideal yakıt sanırım 130 - 160 arasında olusuyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar