Çok acı bir haber, Hasan Türkan'ı (Donniedarko) kaybettik...

Arkadaşlar memlekete faydalı insanlar ölüp gidiyo. bence artık motor olayına yavaş yavaş bi son demek lazım.Ivır zıvır çok şey yazılır ama gerçek bu Doğru insanları bi hiç uğruna kaybetmenin anlamı yok.Memleketin düzgün insanlara ihtiyacı var.Hırsızlara kapkaççılara çetelere kalacak bu gidişle.

Süper Moderatör (BBRR)
Hasan, Ergin (terör) ve Murat (abzah) gazeteci kimlikleri ve motor aşkları ile özellikle basında bir çok yaptığımız etkinliğin yer almasını ve sorunlarımıza daha çok eğilinmesi sağladılar. Hasan"a burdanda borçluyuz.

bizim grup artıyo ilk Ertuğrul arkasına Erhan ve şimdide Hasan .. kalpten inandığımı demiştim daha önce bi gün bir yerlerde biz yine beraber bineceğiz motorlarımıza ve ufka doğru gaz açıp gideceğiz..Sizler hep kalplerimizin bir yerinde olacaksınız, asla unutmayacağız sizleri mekanınız cennet olsun ..

Rahmetli olan abimi tanmıyorum ama şuan şerefsizim ağlıyorum!!
ve dikkatsiz ve bizi araç saymayan söförlere lanet okuyorum......

ALLAH RAHMET EYLESİN!!!:salut:

Allah rahmet eylesin.. Söyleyecek söz bulamıyorum.. :pale:
Yakınlarının başı sağ olsun, Allah sabır versin..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haberi bu sabah murat (abzahtan)aldım cumartesi kandıraya gidecem dedim hasanla yanıma gelir 1gün kalırsınız mangal yapar denize gireriz dedim ama olmadı bu genç yaşta melek gibi herkese saygılı bir kardeş arkadaş kaybetmek çok üzücü hiçbirzaman korumasız motorun üstünde binmezdi nasıl oldu neden oldu halen inanamıyorum çok sakin içki sıkgara içmeyen tertemiz bir inasandı
mekanın cenet toprağın bol olsun kardeşim seni çok özlicez s:salut::salut::salut::salut:

allah rahmet eylesin, mekânın cennet olsun kardeşim, bizim ülkemiz de trafik sahte ve küçük tanrılardan geçilmiyor maalesef, bu sahte ve küçük tanrı müsveddeleri de 4 tekerin direksiyonuna geçince mademki ben bir tanrıyım bir kaç can alayım bari diye düşünüyorlar, allah belalarını versin, çünkü uslanmaya hiç niyetleri yok gibi... rabbim cümlemizi ülkemiz trafiğindeki bu sahte ve güççük tanrıların gazabından korusun...amin...

haberi bu sabah murat (abzahtan)aldım cumartesi kandıraya gidecem dedim hasanla yanıma gelir 1gün kalırsınız mangal yapar denize gireriz dedim ama olmadı bu genç yaşta melek gibi herkese saygılı bir kardeş arkadaş kaybetmek çok üzücü hiçbirzaman korumasız motorun üstünde binmezdi nasıl oldu neden oldu halen inanamıyorum çok sakin içki sıkgara içmeyen tertemiz bir inasandı
mekanın cenet toprağın bol olsun kardeşim seni çok özlicez s:salut::salut::salut::salut:

Necdet abi gitti aslan gibi çocuk be abi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Necdet abi gitti aslan gibi çocuk be abi...

ah be mete hasanla ne şakalaşırdık üçümüz ama şimdi onun yerini kim doldurcak motora binmeye geçen sene başladım çok iyi insanlarla tanıştım arkadaş olduk ama inan keşke motora başlamasaydım diyorum artık belki bu arkadaşlarla tanışmazdım bunu kaldırabilirdim ama kaybedince insanın yüreği parçalanıyor :salut::salut:

ah be mete hasanla ne şakalaşırdık üçümüz ama şimdi onun yerini kim doldurcak motora binmeye geçen sene başladım çok iyi insanlarla tanıştım arkadaş olduk ama inan keşke motora başlamasaydım diyorum artık belki bu arkadaşlarla tanışmazdım bunu kaldırabilirdim ama kaybedince insanın yüreği parçalanıyor :salut::salut:

abi dilim damağım kurudu be...ne yazayım bilmiyorum...adam yok işte...şaka gibi...bünye bunu kabul etmiyo ama...şaka gibi yani herşey...

http://www.milliyet.com.tr/2007/06/24/son/sontur03.asp

Shot at 1969-12-31

Motosikletiyle bariyerlere çarpan gazeteci hayatını kaybetti
Motosikletiyle bariyerlere çarpan gazeteci hayatını kaybetti Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Hasan Türkan (31), Zeytinburnu’nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, 34 JDC 83 plakalı motosikletiyle Bakırköy istikametine giden Türkan, Yedikule trafik ışıklarında motosikletin hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan çelik bariyerlere çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motorun üzerinden yolun ortasındaki refüje düşen Türkan, olay yerinde hayatını kaybetti.
Türkan’ın cesedi, ambulansla Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Adıyaman’ın Gerger ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Türkan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Türkan, 15 Eylül 1999 tarihinden itibaren Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde muhabir olarak görev yapıyordu.
Türkan’ın 1999 depreminde Sefaköy’deki evlerinin enkazı altında boynu yan yatmış halde Ömür Kınay’ı görüntülediği fotoğrafı depremin simgelerinden biri olmuştu.
Hasan Türkan, geçen yıl İstanbul Çevre ve Orman İl Müdürlüğü’nce düzenlenen "1. Erguvan Çevre Ödülleri Yarışması"nda "Boğazın Sokak Çocukları" adlı fotoğrafıyla ikincilik ödülü kazanmıştı.

Shot at 1969-12-31

ben de şimdi bu haberi kopyalayacaktım :pale:

itfaiyenin bahsi geçmiyor? gideni geri getirmez.. yine de böyle bu durum varsa açıklığa kavuşmalı...

ahh be hasanım bu mu olacaktı 600f e geçince senin gibi bilinçli motorcunun aramızdan ayrılması en çok koyan serviste karşılaşmıştık ilk kez sonra siteden devam ettik sohbetimize. "korku her zaman iyidir abi" derdin ne diyim ben ...

Allah Rahmet Eylesin, mekanı cennet olsun, tam bu satırları yazarkende TV de haberlerde verdi ne desek boş

AA'nın acı günü...
HASAN TÜRKAN'I UĞURLUYORUZ
İSTANBUL - Zeytinburnu'nda motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge Müdürlüğü muhabirlerinden Hasan Türkan (31) son yolcuğuna uğurlanıyor.
Türkan için 8 yıldır görev yaptığı Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi.
Törende konuşan AA İstanbul Bölge Müdürü Ümit Kanoğlu, Hasan Türkan'ı dün akşam geçirdiği trafik kazasında kaybetmekten dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.
Ümit Kanoğlu, başta Hasan Türkan'ın kederli ailesi olmak üzere çalışma arkadaşları ve tüm sevenlerine sabır diledi.
Türkan için düzenlenen törene, ailesi, çalışma arkadaşları, meslektaşları, dostları ile Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkan Yardımcısı Turgay Olcayto katıldı.

MALATYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Hasan Türkan'ın cenazesi, buradaki törenin ardından eller üstünde cenaze aracına konularak, uçakla Malatya'ya ulaştırılmak üzere Atatürk Havalimanı'na götürüldü. Konvoya, Türkan'ın motosikletli arkadaşları eşlik etti.
Türkan'ın cenazesi, yarın Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki Gül Camii'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
Adıyaman'ın Gerger ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Türkan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Türkan, 15 Eylül 1999 tarihinden itibaren Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde muhabir olarak görev yapıyordu.
Türkan'ın 1999 depreminde Sefaköy'deki evlerinin enkazı altında boynu yan yatmış halde Ömür Kınay'ı görüntülediği fotoğrafı depremin simgelerinden biri olmuştu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok üzüldüm .....Duyunca şok oldum resmen....İnsan inanmak istemiyor...

Hepimizin başısğolsun...

Allah Rahmet Eylesin...umarim At Gözlüklerini çikariirlar Ve Bizi Görürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar