Çok acı bir haber, Hasan Türkan'ı (Donniedarko) kaybettik...

Her ölüm erken,her ölüm kimseye yakışmıyo.Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır sabır sabır...

Kardeşimdi benim ve hepimizin..

o gerçekten bir melekti arkadaşlar.ağzından kötü söz duyamazdınız.kimseyi incitmemeye çalışan.güleç yüzlü kardeşimdi.
dün arkadaşımızın nikahındaydık.nikaha motorla geleceğini söyledi.o ve bir grup meslektaşımız beraber bizim eve gittik.Bana geceden izmite gidelim mi diyordu.ben de akşam yol yapmayı sevmediğimi söyledim.tamam dedi.o hiç bir şeye karşı çıkmazdı ki..evde yemek yedik.sonra o ve arkadaşlar ayrılacağını söyledi.annemle onu uğurladık,arkasından baktık,el salladık.aynı anda arabayla çıkan arkadaslara da giderken el sallayıp ayrılmış.bize el sallayıp gitti kardeşim..
sabah yol için sözleşmiştik.izmite gidecektik.necdet abiye de sürpriz yapacaktık.sabah ezanı okunurken telefon çaldı.hasan arıyo sandım.çalan telefon hasan'ın ölüm haberini verdi.attım kendimi yollara.bir taksi buldum bindim ve hastaneye varıncaya kadar ne olduğunu anlamadım.rüya gibiydi.kardeşim morgta yatıyordu..gün boyu hastane,adli tıp ve cenaze işlemleriyle uğraştık.biraz önce cenazesini THY uçağıyla Malatya'ya gönderdim.
Hasan'da gitti..

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.allah sevdikjlerine ve ailesine sabır versin

Moderatör
Bircogumuz tanimasakda birbirimizi, hepimiz abi, kardes, kanka, akraba, kuzen ne bileyim oyleyiz iste.. Uzuluyoruz her vefat haberine.. ALLAH rahmet eylesin gani gani, sevenlerine sabir kederli ailesine bassagligi dilemekten baska bisey gelmiyo elden herzamanki gibi.. Mekanin cennet olsun dostum..

ALLAH rahmet etsin ..
abzah kardeş ........motor kullanırken kaskı koruyucu elemanları filan varmıydı.. bi bilgin varmı ..?

:salut:allah rahmet eylesin:salut:
çok üzüldüm,ailesine allah sabır versin:salut:

ALLAH rahmet etsin ..
abzah kardeş ........motor kullanırken kaskı koruyucu elemanları filan varmıydı.. bi bilgin varmı ..?

Hasan kaskı olmadan motora binmezdi...
Siteye koyduğum resmi Eyüp Çocuk Yuvasını ziyarette çekmiştim.
Aslında yurt bahçesi orası. Çıkınca Hasan kaskını takmıştı. Ama onu kızdırmak için bu resmi siteye koymuştum.:salut:
Hasan dün bir arkadaşının düğününe gitmiş. Düğünde bile kaskını elinden bırakmamış... Hasan kask olmadan motora binmeyecek kadar bilinçli bir sürücüydü.

şimdi haberlerde ızledım ve şok ıcınde soluğu burda aldım ınsanın ınanası gelmıo hasan abı yaa nasıl olur :( allah rahmet etsın mekanını cennet etsın yakınlarına sabır versın. nedenır ne solenır kıtlenıyor ınsan......:pale::pale::pale:

allah gani gani rahmet eylesin...kalanlara ve ailesine sabırlar versin...çok zor bi durum...:salut:

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Neden hepsi üst üste gelirki..................

Kardeşimdi benim ve hepimizin..

o gerçekten bir melekti arkadaşlar.ağzından kötü söz duyamazdınız.kimseyi incitmemeye çalışan.güleç yüzlü kardeşimdi.
dün arkadaşımızın nikahındaydık.nikaha motorla geleceğini söyledi.o ve bir grup meslektaşımız beraber bizim eve gittik.Bana geceden izmite gidelim mi diyordu.ben de akşam yol yapmayı sevmediğimi söyledim.tamam dedi.o hiç bir şeye karşı çıkmazdı ki..evde yemek yedik.sonra o ve arkadaşlar ayrılacağını söyledi.annemle onu uğurladık,arkasından baktık,el salladık.aynı anda arabayla çıkan arkadaslara da giderken el sallayıp ayrılmış.bize el sallayıp gitti kardeşim..
sabah yol için sözleşmiştik.izmite gidecektik.necdet abiye de sürpriz yapacaktık.sabah ezanı okunurken telefon çaldı.hasan arıyo sandım.çalan telefon hasan'ın ölüm haberini verdi.attım kendimi yollara.bir taksi buldum bindim ve hastaneye varıncaya kadar ne olduğunu anlamadım.rüya gibiydi.kardeşim morgta yatıyordu..gün boyu hastane,adli tıp ve cenaze işlemleriyle uğraştık.biraz önce cenazesini THY uçağıyla Malatya'ya gönderdim.
Hasan'da gitti..

Necdet abi duydumu acaba...en çok üzüleceklerden biri...aman duymasın diyecem ama nereye kadar...kötü haber tez yayılır...Abzah geçen bişey yazmıştın ya...bana bişey düşünüyodunuz Doniyle...neydi o...:pale:

o benim dayımdı ya...cbr 125 yüzünden azmı kızdırdım...sonra sessizce 600 F i aldı...birden koptu bizden...belkide işler gücler onu bizden uzaklaştırdı...

Çok üzücü kendisine tanrıdan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun inşallah...

Şu üç nefeslik dünyadan göçüp giden kardeşe Allahtan rahmet dilerim.Ne desek boş ecel gelir ve alır gider bizimde garantimiz yokki

Benim hala inanasım gelmiyor..En son İzmit gezisinde benzincide konuştum,eski bir cbr125 kullanıcısıydı bilirsiniz,600 f ini almış ve çok mutluydu..Eski motosikletinin aslında motosiklet olmadığını,600 f' iyle motosiklet kullanma duygusunu daha iyi tattığını söylüyordu...Keşke ler keşke işe yarasaydı...
Hep kalbimizin en güzel yerinde olacaksın Hasan,ve yaptıklarınla da kendini hiç unutturmayacaksın...
Bazen Tanrı 'ya inanasım geliyor.....

insanın aklına hayaline gelmiyor ölüm ta ki birgün karşına dikilp duruncaya dek..........motosiklet camiasının sevilen kişiliklerinden biri olan kardeşimize allah mekanını cennet eylesin işallah,geride kalan tüm dost arkadaş akraba ve ailesine allah sabırlar ihsan etsin.başımız sağolsun motosiklet.net üyeleri

Yaşamak ağrısı asılıyor boyuma,her genç insanın aramızdan ayrılışın da.
Çok fazla genç bedeni indirdim kabrine,kefenli bedenini kucaklayıp.
Bunların arasında öz kardeşim de vardı,tahtalarını çatıp üzerini toprak örttüğüm.
Yeter desemde ölüme,yetmeyecek belli.
Bunu anladım,öğrendim uzun zaman önce.
..........
......
..
Öğrenmenin bedeli ölüm olmamalı şu dünyada..................
Öğrenmek her ne kadar keyifli olsa da.........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar