Çok acı bir haber, Hasan Türkan'ı (Donniedarko) kaybettik...

Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun! Bu yıl kaçıncı kayıp bu! Lütfen tüm kurallara uyalım. Riskleri azaltalım.

OKD

Çok üzüdüm. Yakınlarına sabır, merhuma rahmet diliyorum. Çok acı bir haber.

Arkadaşlar,
Acımız büyük. Hasan arkadasımızla bir kes karsılasma fırsatımız oldu. Oturup konusmustuk azda olsa. Melek gibi bir insandı. Ölüm Allah'tan. Olay sadece vesile. İnsanız neticesinde üzülüyoruz.
Buradan bunca sohbetimizin sonrasında sadece rahmet dilemekle kalmayalım n olur.
Mumin'in mümine duası kabul olurmus.
Gecen günlerin hatırına Birlikte su duaları edelim;

Bismillah ve alâ milleti Rasülillahi, Allahumme yessir aleyhi emrehu ve sehhil aleyhi mâ ba’dehu. Ve me esid bilikâike, v’ec’al mâ harace ileyhi hayran mimmâ harace anhu.”

(Allah’in adiyla. Rasullullah’in dini üzere Allah’tan geldik, yine O’na dönecegiz. Allahım onun işini kolaylaştır. Sana kavusmaşını mutlu kıl. Kavuştuğunu bıraktığından iyi kıl) ve “Allah, Muhammed, Ali inanci üzerine ölmüş olsun. Ey Allahım, onu yarlığa, onun derecesini hidayete ermiş kimseler içinde yücelt, bizleri ve onu affet ey evrenlerin yaratıcısı! Onun kabrini geniş eyle ve orasını ona ışıklı kıl.

CERRAHI, ne kadar güzel bir dua, türkçe mealini yazdığın için de teşekkür ederim...
Hasan arkadaş son derece efendi, çok yardımsever, sessiz ve sakin bir arkadaşımızdı. Son buluşmada 'bugün ağız tadıyla konuşamadık, bir dahakine bol bol muhabbet ederiz' diye ayrılmıştık, çok iyi hatırlıyorum...şimdi bunlar hiç olmamış, yaşanmamış gibi geliyor...çok üzüldüm, böyle bir acıyı umarım bir defa daha yaşamayız:pale:

Super Moderator
motorcu kardeşim arkadaşım dostum
dün sabah 6,30da telefonum çaldığında duyduklarıma inanamadım
bizim tatlısumotorcusu kaza yapmış ve vefat etmiş nasıl olur bu
bugün bile hala inanamıyorum daha geçen hafta şehit kortejinde birlikte sürmüştük
yeni motor almışsın hayırlı olsun dediğimde bayaa oldu yaa 3 ay felan demişti
sohbet etmiştik ne zamandır görüşemiyoruz dediğimde işlerinin yoğunluğunu anlatmıştı ah be hasan kardeşim seni böyle mi uğurluyacaktık
ne yazsam ne anlatsam boş sen bizi artık gökyüzünden izliyeceksin
toprağın bol olsun dostum Allah günahlarını affetsin mekanın cennet olsun kardeşim seni unutmayacağız
tüm camiamızın başı sağolsun Allah ailesine sabırlar versin
çok kötüyüm çookkk:salut::salut:

Marmaris 'ten yola çıkarken öğrendik, inanmak istemedik, inanamadık..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. Başımız sağolsun..

007

Hasan kardeşim, çok sevdiğim saygılı sevecen ve gerçekten adam gibi adam derler ya öyle bir insandı. Üzüntümü satırlara dökerken zorlanıyorum. Mekanın cennet olsun. Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim....

Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun allah geride kalanlarına sabır versin..Şimdi öğrendim söyleyecek birşey bulamıyorum..

CERRAHI, ne kadar güzel bir dua, türkçe mealini yazdığın için de teşekkür ederim...
Hasan arkadaş son derece efendi, çok yardımsever, sessiz ve sakin bir arkadaşımızdı. Son buluşmada 'bugün ağız tadıyla konuşamadık, bir dahakine bol bol muhabbet ederiz' diye ayrılmıştık, çok iyi hatırlıyorum...şimdi bunlar hiç olmamış, yaşanmamış gibi geliyor...çok üzüldüm, böyle bir acıyı umarım bir defa daha yaşamayız:pale:

Rica ederim efendim. Son olarak en güzel ne yapabilirizi dusunerek yazdım. İnsallah kabul olur ve ona faydası olur.

Hayatını kaybeden arkadaşımıza Yüce Allahtan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır diliyorum.

Yeni öğrendim.

Yazılanları okuyorum, içimdeki sıkıntı giderek artıyor. Klişeleşmeye başladı artık...
Ancak hissedilenleri de yazı ile ifade etmek kolay değil tabii ki.

Hasan gerçekten iyi niyetli harika bir insandı, dünyaya güleryüz ile bakan nadide bir kişi idi. Mekanı cennet olsun !

Kendisinden tatlı su motorcusu diye bahseden bir abimizdi... İmzası öyleydi ama kendisi sanırım alçakgönüllülükten yazmıştı bunu.

Mekanı cennet, toprağı bol olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık kanıksamaya (TDK: Çok tekrarlama sebebiyle etkilenmez olmak, alışmak, bıkkınlık, usanmak) başladığımız bir olay olmaya başladı. Bu his bende de çok sıkıntı yarattı.

Hepimizin başı sağolsun.

Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym
* El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. * Er'Rahmânir-Rahiym. * Mâliki Yevmiddiyn * Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn
* İhdinassırâtal-müstekıym * Sıraatalleziyne-en'amte aleyhim * Gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn * Amin.

melekler yoldaşın, cennette mekanın olsun..:salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
buda kamberhan kardeşe yazdığı mesaj

28-04-2007, 18:24 PM

--------------------------------------------------------------------------------

gencecik bir kayıp, gerçekten çok üzüntü verici allah rahmet eylesin yakınlarına sabır ve metanet diliyorum herkesin başı sağolsun :salut::salut::salut:

Şaka mı bu :( İstanbul da tanışmıştım çok iyi birisiydi, hep birileri ölmek zorunda mı :( Bıktım ben artık yaaa, bıktım :salut:
Allah mekanını cennet eylesin, nur içinde yatırsın..:pale:

ne, nerede, ne zaman, nasıl ve kim! hepsinin cevabı belli. Bilmediğimiz tek bir soru var: Neden! Neden! Neden! Bu kadar kolay mı gerçekten.
Hasan ruhun şad olsun.

Ailesine, dostlarına, sevdiklerine allah sabır versin.

Hasan'a

Hasan gidiyor musun...?
Çekiliyor musun aramızdan...?
Biz o hep gülen yüzünü özlemeyecek miyiz...?
Peki Hasan var git sen.
Cennetin yolları dahamı güzel.
Ya da motoru bıraktın mı?
Artık binmeyecek misin?
Anladım İsmail'in koçuna niyetlendin.
Gidiyorsun ya Hasan.
Her taraf sen oldun her taraf hasan
Donniedarko ordan da heberler ulaştıracan mı bize?
Şu çıfıt dolu dünyadansa
Cennetten güzel resimler yolla.
Hasan sade biz değil
Birkaç kez başını oksadığımız yetimler varya
Onlarda özleyecek .
Ajansın önünden yollayacaklar seni
Oysa biz Hasan
Eyüpte yuvadan
Rivada dere kenarından
Belgrattaki çam altından
Rumeli fenerinden
Galatadan yada dolmabahçeden