KaraVelioğlu;800456' Alıntı:
bi sorum var lütfen bunu objektif cevapla ;elindeki motoru aynı paraya alırken daha fazla kalite ve sağlamlık bulsan ülke geneli%80 %90 iyi kalite standardı olsa daha iyi olmazmı bide aldığın motorun türkiyeye çinden gelişi ne kadar
merhaba KaraVelioğlu.
soruna hiç kimsenin "hayır, daha iyi olmazdı. bu paraya bu kaliteden fazlasını istemiyorum" diyeceğini sanmıyorum.
"iyi marka" dediğimiz firmalar, daha ucuza sunabilirlerdi ürünlerini.
o zaman kimse bu çinko motorlara yönelmezdi. yaklaşık 500$'lık motorlara deveyükü para harcamak, akıllı olan hiç kimseye cazip gelmezdi.
ilk motorumu almaya çabalarken, aylarca
yamaha ybr125 hayali kurmuş, alabilmek için 88 çeşit takla atmıştım.
forumlarda her daim okuduğumuz şuydu;
aman ha çin malı almayın.
zinciri, kayışı kopuyor,
cıvataları düşüyor,
fren balatası fırlıyor,
ampulleri patlıyor,
debriyajı cırtlıyor,
grenajı zırtlıyor,
bilmemnesi pırtlıyor,
vs. vs...
eee...:silent: o halde yapacak bir şey yoktu...
kesinlikle capon malı alınacak, çine-mine bulaşılmayacak...
gözüme kestirdiğim, ve bana en makul gelen motor olan ybr125'in fiyatı 3150 ytl. idi. (her bayide bu fiyat değişiyor, 50-100-150 lira arası oynamalar oluyordu)
taksit, maksit, vade, çek-çük, mok-püsür, vs. hiç bir şey kabul etmiyorlardı. burunlarından kıl aldırmıyorlardı. kredi kartına uyguladıkları faizle ise, motor neredeyse 1,5 katı fiyata maloluyordu. (bu anlattıklarım, 2005 yılı, eylül-ekim zamanlarıdır.)
zaten o limitlerde kredi kartım da yoktu.
ehliyet kursuna yazılmış, sınava girmiş, kazanmış, a2 zımbırtısını cebime koymuştum. (eğitim pisti haricinde, 1 m. bile ehliyetsiz motor sürmedim)
kask, dizlik, mont, eldiven, balaklava ve depoüstü çantamı da almıştım.
ama gel gör ki, motoru alamıyordum.
canıma tak etti, gittim mondial bayiine, KT125'i gördüm, fiyatını-taksidini sordum, ve "tamam anasını satayım" dedim. "bunu alıyorum"
ve aldım. bkz...>>>
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/5663-ilk-motorumu-aldimmm-heeeyoooooooooo.html
aradan 22 ay geçti.
hayatımda yaptığım en güzel işlerden biriymiş motosiklet sahibi olmak.
pek çok arkadaşın iğrenç ve sakat bulduğu bu motorla, dolu dolu, harika 2 yıl geçirdim.
şu an bana ait, %100 orijinal Çin malı 2 adet motorum var. ve arkadaşıma ait ybr125'de sürekli bende.
3 motoru da kullanıyorum, ve hepsinin arasında en sorunsuzu, en faydalısı bu ÇİN MALI mondial kt125 oldu.
şehiriçi sürekli kullanıyorum. uzun-kısa gezilere çıkıyorum. henüz canımı sıkacak bir hadise yaşatmadı bana. 6000 km. yaptım, "tık" demedi. rutin bakımını yapıp, istediğim yere gazlıyorum.
geçen ay kt125'le memleketim Elazığ'a gitmeyi planlamıştım, bazı sebeplerden ötürü gerçekleştiremedim.
hala, poposunu hiç bu seleye koymamış, bazı "marka delisi" arkadaşlardan saçma sapan fikirler, yorumlar geldi/geliyor.
yeni arkadaşlar bu saçma yaklaşımlardan etkilenip sıkıntıya giriyor.
biz satmak istediğimizde alıcı bulamıyor, büyük zararlar görüyoruz.
Çin malı motorlardan sıkıntı çekenler yok değil tabii ki.
ama, aldığı motora yarış motoru, dağ-tepe motoru, nakliye kamyonu motoru, uçak motoru muamelesi yapıp, cılkını çıkarıp, cazlayanlar da yok değil.:bounce:
adam 5000 km kullanıp, 1 kez bile yağını değiştirmemiş, servise girmemiş, yatak sarınca da garanti isteyip, firmayı tehdit ediyor.
"sizi basına verecem, irezil edecem" (bu vatandaş motorunun selesini yakmış, fotosunu çekip hemen kovadaki suyla söndürmüş ve basına göndermiştir. birkaç sitede haber olunca, firma rest çekip, "seni mahkemeye verelim de gör gününü" deyince de paçası tutuşup özür dilemiş, paşa paşa gidip sele almış ve motoru tamircide yaptırmıştır.

o firmanın servisler müdürünün ağzından dinledim. onun yalancısıyım.)
başka birisi, psikopat ayaklarına yatıp, baltayla motora saldırıyor, bir yerlerden aşağı yuvarlıyor, topik açıp,
"bakın ben böyle yaptım çinoğlu çin şeysine" yazıyor.
"ha ha haaaa... iyi yapmışsın... şak şak şak..." yazıp, tebrikler sunuluyor psikopat efendiye.
daha dün, birisi başlık açmış, henüz 209 km kullandığı, ne olup bittiğini anlamadığı motorun ampulünü, benzinini bahane edip, "ben sıkıldım, Çin mallarına boykot yapıcam" diyor.
aynı vatandaş "yaşım tutmuyor, ehliyetim yok, sorun olur mu?" diye de soruyor.
bu soruyu sorabilen insanın beyanlarına göre o firma ve çin malları hakkında ileri- geri yazışmalar gerçekleşiyor.:silent:
bu arada bizde, bir tarafımızı yırtıyoruz motoru satacaz diye.
cep telefonu fiyatına verebilmek için, neredeyse yemin edecez sorun yok, gül gibi motor diye...:bounce:
ilanımızı okuyan birileri de parmak sallıyor bize;
"hımmmm... seni gidi yalancııııı... sorunsuz motor ha? bakımlı motor ha? hadi oradan pis sahtekaaaarrr...
bu motor Çin malıııı... kesin bi moku vardır bunuuunnn... yoksa niye satıyorsun iyiyse, güzelse?":bounce:
capon motorunu satanlar "yükseltmek, büyütmek" için satarlar, çin motorunu satanlar, "kesin bi moku olduğu için" satarlar.
bu kanıyı zihinlere yerleştiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, başka birşey demiyorum.:bounce:
ben motorumu aldıktan 2-3 ay sonra "iyi motor firması" beldeyama ne yaptı dersiniz??? :silent:
ybr125'in fiyatını 3150 liradan, 2500 liraya çekti.:cyclopsan kredi kartına da, sıfıra yakın tek çekim faizi uyguladı.
gel de, fıttırma...
bildiğim tüm küfürleri, pervasızca ve sansürsüz saydırdım ... hala da aklıma gelince esirgemiyorum. ::rantinp:
biz motosikletseverleri "yolunacak kaz" gibi gören tüm anlayışlara karşıyım. sırf bu yüzden özellikle honda'ya gıcık olduğumu bilenler vardır.
ben, ayağımı yorganıma göre uzattım, ve parama göre Çin malı aldım. hala onu kullanıyorum.
motoruma arap beygiri, yük kamyonu, yarış motoru muamelesi yapmıyorum. olabildiğince düzgün kullanıyor, bakımlarını aksatmıyorum.
o da beni, her istediğm yere götürüp getiriyor.
iett'den, minibüsten kurtuldum. az yakıp, çok gidiyorum.
mutluyum.
sıkıntım yok.
sizce kötü mü yapmışım? :silent: