Bisan Bisan Roadstar 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba bende 12.000 km de Roadstar var siyah sorunsuz sadece ön çamurluk arıyorum sonra satıcam sahibinden e ilan ı koyunca link koyarım ancak Edirne deyim.

arkadaslar aranıza yenı katıldım hepınıze selamlar.
bendede roadstar 250 var forumu genelde takıp ederım sorunların cozumunu kendımce burdan bakarım yalnız bana yardımcı olursanız sevınırım artık bıkmıs vazıyetteyım motor ıyı hos ama kafasına gore calısmaya basladı bazen tek sılındır calısmıyo bazende calısıyo gelıp gıdıyo bunu neden yapar.

bu sorunu benim motorda yapıyor ve devamlı buji yakıyor.1. silindirin çalışmasında hiç problem yok. 2. silindir bazen çalışıyo bazen çalışmıyo. hatta yolda giderken bile 2. silindir birden duruyo.arızasının ne olduğunu bilen arkadaşlar lütfen yardım.

Aynı sorun bendede vardı servise götürdüm piston ve blok değişti 400 tl ye halloldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------

yahu ön çamurluğu aramadığım yer kalmadı internette ne moneroda ne keaway de ne bisanda ön çamurluk kalmamış roadstar için tümoparda da yok arkadaşlar nerden bulucaz bu çamurluğu en sonunda orjinal virago çamurluğu alıcam herhalde 110tl :S

bisan bütün parçalarını özerdemlere verdi ve artık özerdemler bakıyor 0332 345 4720 bir ara istersen yardımcı olurlar.
birde istanbul mecidiye köy merkez yedek parça 212 272 4983 uğur yada soner yardımcı olabilir.

selam lifancı dostlar. adım Murat. ankaradayım. artık bende bir lifan roadstarcıyım. heleşükür nihayet aldım motorumu. ve bi anda Savaş abimizin dediği gibi aşık oldum :rendeer:

şimdi gelelim ufak sorunlarımıza. (gerçi sorun sayılmaz) öncelikle motor koruma demirini ankarayı alt üst etmeme rağmen bulamadım. özel yaptıran arkadaşımız var ise (ankarada) adresini verebilirmi?

8 agustosta muayenesi var. egzos susturucularını söktürürsem muayenede sorun çıkarırlarmı?

şimdilik bu kadar. daha uzun yola çıkamadım. kızılay-keçiören işe gidip geliyorum. uzuna çıkarsam paylaşırım. abant gezisi gibi bişeyler düşünüyorum.
saygılar.

hoşgeldin hayırlı olsun yahu bende bir ön çamurluk bulamadım Türkiye'nin heryerini aradım internetten yok ayıca bana da koruma demiri lazım şunları bi bulsam rahatlıyacağım bende. kimsedende çıt yok nerde bu roadstarcılar yaa?

Tüm roadstar kullanıcılarına selamlar. :)
İlk motorumu almakla bende artık bir Roadstar kullanıcısı oldum. Üyeliğim yeni , fakat motoru almadan önce nerdeyse topiğin hepsini okudum ve bu sayede Roadstar almaya karar verdim. Bu yüzden tüm roadstar kullanıcılarına ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Umarım forum sayfamızda bilgilerinizden ve tecrübelerinizden daha çok faydalanabilirim . Keyifli sürüşler.. :king:

Selamlar;

Arkadaşlar bana motorun
-Grank
-Silindşr piston seti
-Yağ pompası
-Egzantirik zinciri
-Conta seti
lazım. Nereden bulabilirim. Ayrıca fiyat verebilecek arkadaşlar varsa da sevinirim.

Selamlar;

-Grank 180
-Silindşr piston seti 160
-Yağ pompası 35
-Egzantirik zinciri
-Conta seti 25

istediğim parçalardan sadece egzantirik zincirini bulamadım. Diğerlerinin fiyatını yanına yazdım sizce nasıl?

parçaları iadeli al derim yada aldığın yerde taktır neden dersen ben debriyaj tası aldım ustayla beraber taktık ama tas orjinal olmasına rağmen bozuk çıktı allahtan aldığım yerde arkadaşım iade aldı.

Mrb. arkadaşlar adım ahmet (İstanbuldan) Bu gün itibariyle bende roadstarcıyım.Motorumda sorun mu değilmi nedeni anlayamadığım bir olay var.Vitesi boşa alırkan baya bir uğraştırıyor.Boşa almaya çalıştığımda direk 2.vitese geçiyor.Sizlerin motosikletinde de böyle bir sorun varmı? Bu bir sorunsa çözümü nedir? cevaplarınızı bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar