Bende pazartesi uğramıştım bu Vale motor a. Benim Honda CBR ı kapıya parkedip girdim. yaşı baya genç satıştaki bayan geldi, motoru inceleyip fiyatını sorduktan sonra, test motorunu sordum kız aynı şekil servisteki elemana tuhaf bi belirsiz tavırla sordu motor serviste arızalı dedi bu eleman. Ben biraz daha vitrindekileri inceledikten sonra bu servisteki yetkili birdaha yanımdan geçti. Motor bugun hazır olurmu dedim bugun akşama kadar servis dedi

. Bende dedim Allahın çinlisi 500-1000 kmde dağıldı nolucak :mrgreen:. Zaten şu gun hazır olur başka zaman gel falan demedi. Ama şimdi anlıyorumki içeride bir test motoru var ve istediğine veriyor(arkaya binmek nedir kuala gibi) istemesse vermiyor. Firmanın müşteiri ilişkileri, zihniyeti ve kurumsallığı belli ki sıfır.
Ordan çıktım bahçeli evlerdeki cengiz motor hero ya gittim. Bana elindeki test motorunun gittiğni sadece bir karizma kaldığını, 3 gün sonra test motoru geleceğini ve kartını verip mutlaka gelmemi istedi. Müşteriye çok saygılı kibar davranan biri.
Başakşehirdeki oktay motor Bajaj'ada uğradım, çok sıcak sohbetle işinin gücünün arasında test motoru verdi. kullanıp geldim. Alsanda almasanda uğra çekinme sohbete yine gel dedi. 50 yaşında adam servise gelen baya canı sıkkın müşteriyi arkasına alıp test sürüşüne çıkıyor. arazıyı müşterinin önceden çektiği kaydı youtube den izleyip ikinci test sürüşüne çıkıp 70-80 km gibi kafa sallama yapan motorun ayarlarını yapıp problemini tamamen çözdü. 25-30 yaşındaki çocuklara arkadaşı gibi davranıp işini baya severek yapıyor adam. sadece bana değil 3 ayrı müşteriyede tutmu aynı:cat:
Ben benelliden motor alırmıyım veya esnaflıklarına güvenirmiyim. Asla ve dükkana kolay kolay uğramam. Allah arızayla ve yedek parçayla sınamasın