- Konu Yazar
Model hakkında ayrıntılı bilgi, detaylı inceleme ve fiyat bilgisini modelin internet sitesinde bulabilirsiniz.
Benelli TNT 25
Moderatör tarafında düzenlendi:
sanırım biraz daha beklemen gerekecek, çünkü fuarda bende beğenerek incelediğimde yetkililer bana bu sene piyasaya girmeyebilir demişlerdi, yeni ürün olduğu için bazı testlere girmesi gerekiyorwaoww !!! süpermiş, bu motor alınır. 25 beygir güç gayet iyi. tam aradığım başlangıç motoru.
bence de mutlaka test sürüşleri olmalıbu markanın modellerinin test sürüşüne açsalar keşke tnt250 yi çok merak ediyorum açıkcası
Ülkemizde 250 cc ve üstünde seceneklerin artması iyi bişey. Hayırlı olsun.
sanırım biraz daha beklemen gerekecek, çünkü fuarda bende beğenerek incelediğimde yetkililer bana bu sene piyasaya girmeyebilir demişlerdi, yeni ürün olduğu için bazı testlere girmesi gerekiyor
bu markanın modellerinin test sürüşüne açsalar keşke tnt250 yi çok merak ediyorum açıkcası
sanırım biraz daha beklemen gerekecek, çünkü fuarda bende beğenerek incelediğimde yetkililer bana bu sene piyasaya girmeyebilir demişlerdi, yeni ürün olduğu için bazı testlere girmesi gerekiyor
bence de mutlaka test sürüşleri olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
kesinlikle, hem alternatif artar hemde fiyatlar makul seviyelerde kalır.
Saniyorum avrupa piyasasini hedef aldiklari BN251 modelinin Türkiye versiyonu olacak.
Benelli yarin ne yapacagi belli olan bir firma olsa baslangiç olarak rahatlikla alinabilecek harika bir fiyata sahip.
Hem güç olarak hem görünüs olarak tatmin edici.
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
gibisinden mevzulara maruz kalmak da var.
2000 li yillarin baslarinda bunlar tornado diye bir model çikartmislardi.
Test surusu için aldigim zaman tip olarak çok hosuma gitmisti.
Ama güçsüzdü.
Bir de fiyatini görünce kosarak uzaklasmistim yanindan.
O zaman binlik sporlar 15bin civarinda satiliyordu.
Bu motor 19bine piyasaya girmeye kalkti.
Sanirim bir kaç tane sattilar.
Sonra ben dahil herkes unuttu motoru arkasi gelmedi çünkü.
Daha dogrusu benelli piyasadan kayboldu.
Bu yil naked sinifinda 600cc lik gayet iddiali bir modeli yine çok konusuluyor.
Bakalim kaç tane satacaklar.
Saniyorum avrupa piyasasini hedef aldiklari BN251 modelinin Türkiye versiyonu olacak.
Benelli yarin ne yapacagi belli olan bir firma olsa baslangiç olarak rahatlikla alinabilecek harika bir fiyata sahip.
Hem güç olarak hem görünüs olarak tatmin edici.
Ama yarin,
kapattik biz!
satildik biz!
oynamiyoz biz!
gibisinden mevzulara maruz kalmak da var.
2000 li yillarin baslarinda bunlar tornado diye bir model çikartmislardi.
Test surusu için aldigim zaman tip olarak çok hosuma gitmisti.
Ama güçsüzdü.
Bir de fiyatini görünce kosarak uzaklasmistim yanindan.
O zaman binlik sporlar 15bin civarinda satiliyordu.
Bu motor 19bine piyasaya girmeye kalkti.
Sanirim bir kaç tane sattilar.
Sonra ben dahil herkes unuttu motoru arkasi gelmedi çünkü.
Daha dogrusu benelli piyasadan kayboldu.
Bu yil naked sinifinda 600cc lik gayet iddiali bir modeli yine çok konusuluyor.
Bakalim kaç tane satacaklar.
Satışlar nisan sonu mayıs başında başlıyor şuan ön sipariş alınıyor bu kesin bilgidir seneye satılıcak filan diye bişey yok
Benelli'nin daha önceki Türkiye piyasasına giriş hikayesinden haberim yoktu şimdi yazdıklarınla öğrendim ama bu sefer işin arkasında Kuba Motor olduğu için bence dediğin gibi "vazgeçtik, kapattık, oynamıyoruz" gibi mevzular ortaya çıkmaz. Yarın ne olacağını kimse bilemez ama adamlar geçen sene de Arctic Cat markasını getirdiler ve şu anda da sorunsuz ilerliyorlar.
Bir çok kişi beğenmese de Türkiye'nin önde gelen markalarından ve arkasında duracaklarına inanıyorum.
bi yanlışınız var, tnt250 ile karıştırıyorsunuz, fuarda bayiler tnt25 için geç gelecek demişti