Bende Tavsiye İstiyorum:)))

4 zamanlıymış jawa
2.jpg

ben de :queen:
ama endurolarda çok seçenek yok olan da pahalı satılıyor
ben sana en son crf 150 r öneriyorum hondanın sitesinden bak
4 zamanlı 150 cc 23 beygir paran birikince alırsın işte 10000 lira filan fiyatı:cherry:

Bence kanuni enduro 200 veya zohngsen modellerine bak onun motorları da güzel fiyatı uygun.

yıpranmş duruyoabi ya.
bu zongshenlerde balansör varmış.acaba onlara mı baksam.:silent:

ben de :queen:
ama endurolarda çok seçenek yok olan da pahalı satılıyor
ben sana en son crf 150 r öneriyorum hondanın sitesinden bak
4 zamanlı 150 cc 23 beygir paran birikince alırsın işte 10000 lira filan fiyatı:cherry:

ohooo zaten o kadar kredi çekiyorum.:cherry:

Son düzenleme:
yıpranmş duruyoabi ya.
bu zongshenlerde balansör varmış.acaba onlara mı baksam.:silent:

balansör dediğin motorun titreşimini alan balansör mü
eğer oysa titreşim ybr deki gibi azdır

onlara da bakabilirsin istersen ama 2. eli 2000 tl civarında bi de Mersin de pek yok herhalde 2.eli

bi bak bakalım uygun varsa

evet titreşim için miş.
mersinde biri satıyodu 2400 istemişti:silent:

Mersin İl Temsilcisi
şimdiii

1- 600 rr alırsın
2-şehir içinde binmek için de bir det zhongshen alırsın

neden 600rr? çünkü hyo 650 lik makina 70 küsür hp ama 4 silindirlerin sesine aşıksın sen. demek ki 2 silindirli alınca mecburen eksoz filan uğraşıcan yine aynı sesi alamıcan, çıldıracan ve 4 zamanlıya dönücen. kısaca 600rr ya da R6 öneriyorum

cros makinalar için de yapacağın en mantıklısı yarın bana uğrayacan, ahmet abiye ( hyo satıcısı) danışıcaz ve yapacaz bişeyler, netleşecek. belkim direk senin cıbırı verip elindeki cros hyolardan birini kapatıcaz ;)

hele yarın gelsin de sen yanıma uğra. tatlı su makinacısı olucan, sana bir çift te solungaç almak lazım şimdi. bu arada artık yağmurda rr kullanmam diyodun ya, senin yağmurluğa talibim ona göre :p

3 bin ayırıyorsan al bir ybr sonra biraz modifikasyonla yap böyle ohh mis gibi hemde sağlam çinli derdin olmaz:wiinkk:

03yu6fbff3.jpg

şimdiii

1- 600 rr alırsın
2-şehir içinde binmek için de bir det zhongshen alırsın

neden 600rr? çünkü hyo 650 lik makina 70 küsür hp ama 4 silindirlerin sesine aşıksın sen. demek ki 2 silindirli alınca mecburen eksoz filan uğraşıcan yine aynı sesi alamıcan, çıldıracan ve 4 zamanlıya dönücen. kısaca 600rr ya da R6 öneriyorum

cros makinalar için de yapacağın en mantıklısı yarın bana uğrayacan, ahmet abiye ( hyo satıcısı) danışıcaz ve yapacaz bişeyler, netleşecek. belkim direk senin cıbırı verip elindeki cros hyolardan birini kapatıcaz ;)

hele yarın gelsin de sen yanıma uğra. tatlı su makinacısı olucan, sana bir çift te solungaç almak lazım şimdi. bu arada artık yağmurda rr kullanmam diyodun ya, senin yağmurluğa talibim ona göre :p
hele uğrarayım yanına abi.güzel olur dedğin gibi:cherry:

3 bin ayırıyorsan al bir ybr sonra biraz modifikasyonla yap böyle ohh mis gibi hemde sağlam çinli derdin olmaz:wiinkk:

03yu6fbff3.jpg

hacı bunu senmi yaptın yoksa:cherry:
zaten sencer abi çinli aldırmıcak gibi:cherry:

Son düzenleme:
cbr125 i satacağın zaman haberim olsun belki ben alırım ya da arkadaşlarıma derim ona göre

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum git adam gibi bir YBR al ... YBR zaten Cross gibi dağ,taş,bayır her türlü yere gidiyor ... Ama yok dersen Jawa'ya bakmanı öneririm ... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar