Forumdan Uzaklaştırıldı
senin ilacın belli ����
[url]https://i.resimyukle.xyz/1QWV1a.jpg[/url]
33500de benim makina, şeytan kulağına geçen gün 8500km de mt ye bindim benimki daha stabil. Bakımı aksatılmaz teker felan yapılmazsa cp2 motor bloğu üzmez. 30 binde zincir dişli seti değişti, akü ve ön fren balatası orjinal.Girme kanıma. Allah belamı versin takasa girseler alacağım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kes-atasehir-den-yamaha-mt-07-576272536/detay
Şansımı zorlayacağım gibi galiba. MT'ye gireceğim girmesine de ben hergün 85km yol yapıyorum. Alete acıyorum.
Allah'tan daha hiç kullanma şansım olmadı. O yüzden aklımı kaybetmiyorum daha...
Bende diyorum satayım dominarı alayım sıfır bir mt07 veya ikinci el bir mt09 son sahibi ben olayım motor alma satma defterinide kapatayım.Çok istiyorum.Ben motora yazın biniyorum.Kışın kullanmuyorum.Amma işte ben o gaz koluna hakim olamam.Motor on numara lakin kendime güvenmiyorum.200 km üstü naked bir motor akıllara zarar.
Şimdi ben ne öneri istiyorum siz beni nereye doğru çekiyorsunuz? :queen: Ben yaz-kış biniyorum. İşe git gel. Lakin yazın buna kışında ikinci el bir SYM Fiddle 2 alıp da gidip gelebilirim gibi. Bana lokma takımı önerin. Nolur motor önermeyin. Geçen 2016 model NC750X kullandım. Aklım gitti.
Lokma takımında paraya acıma ömürlük kullan, izeltaş var bende şirkette stanley ikiside oldukça kaliteli.
Alt tarafı çanta sökeceğim yahu. Zaten ben ömürlük alsam bizimkiler ya kaybedecek yada elaleme verecek. Ondan dolayı sadece ne almam gerektiğine odaklanıyorum. MT-07 olayına gireceğim gibi hadi hayırlısı. Bendeki tek sıkıntı motoru al sat serüveni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Ha bide şöyle bişey oldu. Dominar için konuşayım. Depoyu fulledim. Eve geldim 1,1km yol tuttu. Sonra yıkamaya götürüp getirdim 6,5km yol oldu. Kimseye de kullandırtmadım. Motoru eve getirip garaja koyduğumda 1diş benzin azaldı. Bu motor benimle dalga mı geçiyor? Anlamış değilim. Cumartesi gününden beridir hasta yatakda olduğumda yarın sabah bakacağım ne durumda die.

Alt tarafı çanta sökeceğim yahu. Zaten ben ömürlük alsam bizimkiler ya kaybedecek yada elaleme verecek. Ondan dolayı sadece ne almam gerektiğine odaklanıyorum. MT-07 olayına gireceğim gibi hadi hayırlısı. Bendeki tek sıkıntı motoru al sat serüveni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Ha bide şöyle bişey oldu. Dominar için konuşayım. Depoyu fulledim. Eve geldim 1,1km yol tuttu. Sonra yıkamaya götürüp getirdim 6,5km yol oldu. Kimseye de kullandırtmadım. Motoru eve getirip garaja koyduğumda 1diş benzin azaldı. Bu motor benimle dalga mı geçiyor? Anlamış değilim. Cumartesi gününden beridir hasta yatakda olduğumda yarın sabah bakacağım ne durumda die.
Girme kanıma. Allah belamı versin takasa girseler alacağım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kes-atasehir-den-yamaha-mt-07-576272536/detay
Şansımı zorlayacağım gibi galiba. MT'ye gireceğim girmesine de ben hergün 85km yol yapıyorum. Alete acıyorum.
Allah'tan daha hiç kullanma şansım olmadı. O yüzden aklımı kaybetmiyorum daha...
ayaklığa alıp motoru depoyu öyle dolduruyor olmayasın ben motoru aldığımdan beri öyle yapıyordum aynı dediğin şey oluyordu son 2 benzin alışımda motorun üstünden inmiyorum düz bir şekilde tutuyorum motoru depoyu öyle dolduruyor baya farketti tam dolmuyor depo motor ayaklıktayken
Aynen öyle yapıyorum. Depo dolana kadar benzin parasını karttan çekiyorum ve geliyorum. Dolayısıyla pompayı boş yere rehin tutmamış oluyorum. Benzin alırken Nakit ödemeye karşıyım.
Benzin alırken nakit ödemeye karşıyım. Neden???....Özel değilse!
Çünkü Puan kazanıyorum ve bir yerden sonra bedavaya benzin alıyorum. İkiside benim cebimden çıkarken neden sonradan bana bir getirisi olmasın?