Norton bizi 42 dişli paklar. Diğer çözümler yeterli olmuyor. Ben 2500km dolunca yağı değişirjen dişliyi de 42 yaptıracam kesin. Bu haliyle uzun süre kullanamayacağımı biliyorum çünkü.
Ben Naked'a çevirdim makineyi ve böyle daha çok seviyorum. Nedense hoşuma gitmiyor tur camı ile top case. Motordan soğumuştum resmen. Koçtaş'tan 2tane izeltaş lokma aldım 13 ve 10 numara için. 2TAne daha 13 aldım açık uçlu. Tertemiz söktüm eski haline geri getirdim. Şimdi çok mutluyum. Yemin ederim karakteristiği değişti motorumun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
İşin Traji-komik yanı ben motoru aldığımdan beridir hiç Gece vakti sürmedim. O yüzden motorun normal standart aydıtlatmaları ne durumda bilmiyorum. Bildiğim tek şey şafak söktükten sonra selektör çaktığımda trafik tabelalarından geri dönen yansımalar![]()
sinyal ışığı bile geri yansıyorben gece e5 ten mimarobaya kadar gittim oraları baya karanlık arada uzunları yaktım arabalardan iyi aydınlatıyor yolu gece sürmekte keyifli bu motoru yalnız gece aynalar titreyince tehlikeli oluyor gündüze göre
Bir depo benzin ile 320 km yaptım dahada yapardı.
Riske gerek yok haklısın.Kazıtsan 350 km yapar belki.gösterge ışığı çok erken yanıp sönüyorda olabilir bilemiyoruz ki yoldamı kalıcaz 300 yapar diye tahmin ettim bende ama nolur nolmaz diye 260 ta aldım mecbur
Uçmakdere'ye gelirken saatte 60km/sa ile gelirsen belki 400km'yi görürsün. Ona bakarsan geçende Kırmızı Dominar ile Ben iki kişi gidiyorduk. Bir tane Hero geldi karbüratörlü. thriler mi ne galiba. Çocuk 550-600km yol yapıyorum dedi. İnanmış gibi yapıp devam ettik![]()
2200 de halen bitiremedim.İNŞALLAH nasip olursa Ramazan'dan sonra bitiririm.Sen kemali aratmıyorsun MAŞALLAH devamlıegeziyorsun.Aslında keyfini çıkaran sensin.Biz dominarcılık oynuyoruz.