[Ankara - MT]

açıkyol demiş ki:

Arkadaşlar geçen Perşembe Motur'cu arkadaşlar himayesinde! bir buluşma gerçekleşti

Hocam bu nasıl laf, bugüne kadar bizimle toplantı yapanlardan ilk defa böyle bir tepki duydum. Sana karşı bir kusurmu işlendi, bir terbiyesizlikmi yapıldıda böyle yazdın.Tüm motorcular dosttur. Kimse kimsenin himayesinde de değil.Hiç yakışmammış bu yazdıkların.

Bu perşembede aynı yerdeyiz. egolarını bir kenara bırakırsan başımızın üstünde yerin var bekleriz!!!!

Sevgili Tenere;
'Himaye'den kastım,önderliğinde anlamındaydı.Malum MT'den Ank'da fazla arkadaş yok.
Keşke seninle de tanışabilseydik en azından yazdıklarımı doğru algılardın.
Yanlış anlamana üzüldüm.Yine de canın sağolsun.
Perşembe gelmeyi isterdim ama nöbetçiyim.Aman gelemedim diye suçlu egolarımız olmasın!
Görüşmek dileğiyle.

ufak bi yanlış anlaşılma olmuş heralde.olsun o kadar canım bu sanal aleminde bu sorunu var işte ses tonu yok, mimik yok oluyor böle yanlış anlaşılmalar:cat:
sevgili açık yol tenere600'le bidahaki görüşmede tanışırsın gerçi daha bizde tanışmadık dimi tenere600(burçin)?

Arkadaşlar MT den Ankarada baya birileri var aslında ama sanırım pek online olamıyorlar. Sizler buluşma diyordunuz ya işte buda baska bir fırsat.

http://img124.imageshack.us/my.php?image=scan9pu.jpg

Elimde 4 adet davetiye var ama yinede temin edebilirim Burası buluşma yerimiz olsun Davetiyede yazan tarihler arasında bir gün ayarlayalım ve buluşalım derim ben. Davetiye isteyenler yada bulamayacak olanlar bana bildirirse temin edebilirim.

Sevgiler

Bende de var bir miktar davetiye.
Pazar gününe ne dersiniz?Sonrasında da bişeyler yapılır.

roa

arkadaşlar bana ankarada A2 ehliyeti alabileceğim bir kurs ismi veririmisiniz

Dogin' Alıntı:
fuar nezamandı nerde bende gelmek isterim:)
8-11 Haziran'da Anatolia Showland'de.
Bu organizasyon için ninya ayrı başlık başlık açmıştı ordan takip edebilirsin.

Jugulator;
Hoşgeldin.Görüşmek dileğiyle.

Ujio hoşgeldin.
Bugün toplantı var Kafeste(ODTU) karşısı opette.
Gidersen tanışırsın arkadaşlarla.
11'inde de fuar organizasyonu olcak.
Görüşmek dileğiyle.

Arkadaşlar merhaba,
Ben Ayşe, Ankara'da oturuyorum ve A2 ehliyetimi yeni aldım. Hatta dün taze ehliyetimle işe bile gittim:)Bu aralar toplantı, gezi filan varsa katılmak isterim. Herkese iyi günler
Ayşe

bende yeni motorcu sayılırım.Ankara'da toplanıp birlikte gezmece oluyor mu? Bana da haber edin. Geleyim.........

Beyler Ankara olarak duyarsız mı kalıyoruz nedir. Ya şu davetiyeleri vericem bakın 08-11 Haziran arası şu fuara gelin mutlaka. Ayın 11 i nde pazar günü 12 gibi buluşacağız duyanlar Duymayanlara söylesin lütfen.

DUYURULAR KISMINDA DETAY VAR...

ehliyetimi aldım arkadaşlarrrr. artık ben de varım (ama sadece pazar günleri)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar