[Ankara - MT]

Arkadaşlar o saat iş çıkış saatim eğer arabayla gelmeme kızmazsanız :p ben gelmek isterim sizlerle tanışmak için can atıyorum görüşürüz

Ya bu arada az kendimi tanıtayım burdabirbirini tanıyanlar buluşanlar var ben tam yabancı kalmayayım 28 yaşında yazılım ve reklam sektöründeyim balgatta iş yerim dikmende evim var tahmin edersinizki adım emre :cherry:

arkadaşım zaten verilen saat biraz formalite kalıyor.18-20 arası geliyor herkes.ben ortalamayı söyledim:)
arabayla gel sende.benim gibi motorsuzlar ve kasksızlar için kızılaya dönüş zor oluyor.:queen:
bekliyorum emreben

jeorcun gelirken sticker tshirt filan getirirmisin bana lazım bunlar orada olacağım

bende orada olacağım...
eğer motorumun deri döşemeleri biterse :D motorla yoksa arabayla :(
sticker ve tişort olursa bende alırım...:queen:

yer ve saatte bi değişiklik yok değilmi ? ben saat 8.30 da çıkıyorum işten saat kaça kadar orada oluyosunuz ?

uncleisko' Alıntı:
yer ve saatte bi değişiklik yok değilmi ? ben saat 8.30 da çıkıyorum işten saat kaça kadar orada oluyosunuz ?
tabi insanların durumuna bağlı ama 10-11'e kadar kalınır galiba.

tamamdır akşam bende oradayım.
motorumun koltuklarınıda deri kaplatıp extra sünger yaptırdım ohhhhhhh.
artık rahat rahat gelirim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm Ankara MT Sivas'a da bekleriz sizleri

kazasız sürüşler diliyorum :cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen Perşembe Motur'cu arkadaşlar himayesinde! bir buluşma gerçekleşti ama ne tek kare foto ne tek satır yazı yazan çıktı.
İlk defa bi buluşmaya geliyoruz sonrasında şöyle yazılara fotolara bakıp bi keyfini süremiyoruz.
Zaten bu perşembe nöbetçiyim gelemiyorum.
Ama ne yaptınız cumaya bakacam ona göre!

açıkyoll sen birazdaha dayan ben sana fotolarıda daha kolay bi şekilde göstermenin yolunu gösterecem..ama biraz zaman ve bekleyiş..
bu ara senle toplantıda konuşmuştuk sanırım sende siyah comet vardı..ve ben üstüne binmiştim hatırlrsın..adım cihangirdi hatta ...bu haftada ;

01/06/06 perşembe toplantısı
yer:kafes cafe
saat:18:30-19:00
odtü: karşısı opet benzin istasyonu içinde

**geçen haftaki aynı yer,buhafta bazı süprizler olacaktır(eğer olursaaa)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar