[Ankara - MT]

hocam adres bulmak nerde ben nerde. gezgin motoru bugün de bulamadım yahu :) vallahi sırf inadına gittim bulmaya ama dolaştım dolaştım yok sordum bilen yok fazla vaktim yoktu enstitüye geçicektim döndüm. yarın yine gidicem :)

Ben tarif ediyorum: Konya yolundaki Çırağan et lokantasının yanından içeriye yani hafif yukarıya doğru girip az ilerden sola dönüp dümdüz gidiyorsun, ilerde sağda !

arkadaşlar selamlar;
Yeni bir üye olarak ve yeni taze bir motorcu olarak çayyolu tarafında olan varmıdır? yada chopper grubu olan diyim??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar ankara mt, yaklaşık bir hafta ankarada kaldım sadece tunus caddesinde 3-4 tane motorcu gördüm nerde bu millet nerde toplaşıyorsunuz 10 güne kadar yine gelicem,tanışırız

haklısın dombay35 sanırım yanlış bi üslupla giriş yaptım... neyse bi sormak istedim işin özünde

arkadaşlar selamlar;
Yeni bir üye olarak ve yeni taze bir motorcu olarak çayyolu tarafında olan varmıdır? yada chopper grubu olan diyim??

dombay35 'in dediği gibi tarz ve cc ayrımı olmadığı gibi semt ayrımı da yok :) çayyolu çankaya dediğin en babası 20 km o da 3 dakikalık yol buluşuruz her türlü :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 PM ----------

iyi akşamlar ankara mt, yaklaşık bir hafta ankarada kaldım sadece tunus caddesinde 3-4 tane motorcu gördüm nerde bu millet nerde toplaşıyorsunuz 10 güne kadar yine gelicem,tanışırız

hocam bekleriz her zaman ankaraya ama ankarada pek öyle toplanma psikolojisi yok maalesef :pale: ama ümitliyim bu yaz ankara hareketlenecek kurtulacak bu bireysellikten inşallah. gelmeden haber verirseniz seviniriz özel bi toplanma yaparız arkadaşlarla birlikte.

ankarada öle motorcuların takıldıgı sabit bir mekan yok olsa iyi olurmu bence olur motorcuların cafesi kulaga hos geliyor ,biz burda yeni arkadaşlıklar kurarak kendı capımızda 2 kişi yada 3 kişi kim gelebiliyorsa ufak ufak geziler yapmaya calışıyoruz(yeterli tecrubem ve ehliyetim yok uzun geziler için :D önemli olan tanısmak ve motorcu dayanısmasını güzel bir şekilde saglamak bunların sonunda kalan en güzel şeyde arkadaşlıklardır diye düşünüyorum...

arkadaşlar illaki yer ayrımı yapmıyorsunuzdur ama ben daha acemi bir insanım ve direk eskişehir yolundan çankaya tarafına gelmek istemiyorum. daha tanıma aşamasındayım motoru çünkü. Bu yüzden çayyolu diye sormuştum...

arkadaşlar illaki yer ayrımı yapmıyorsunuzdur ama ben daha acemi bir insanım ve direk eskişehir yolundan çankaya tarafına gelmek istemiyorum. daha tanıma aşamasındayım motoru çünkü. Bu yüzden çayyolu diye sormuştum...

anladım arkadaşım, o zaman toplanmayı çayyolunda yaparız biz oraya geliriz :) bi de eğer sürüş tecrüben yoksa eğitim alman tsvsiye ederim. alaylı öğrenilmez mi öğrenilir ama en doğruyu en baştan öğrenmek her zaman daha iyi sonra hatalar düzeltilemiyo. motor ne bu arada ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın ankara,herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim,
chopperrider teşekkür ederim ilgine,eskiden prometheus vardı kankamdı şimdi kayıp,ama gelicem ankaraya bir el atıcam:)

Yeni gelenlere, tanışmak isteyenlere selamlar arkadaşlar...

Chopperrider, Emir'di di mi ?, kesinlikle cc. vs ayrımı yok tabi de..şöyle yan yana 2 600f görmedim şimdiye dek. Bi dahaki buluşmada tanışırız inşallah. Ben geçen gerçi haftasonu seni gördüm sanki ama...Pazar günü Or-An'da hatırladığım kadarıyla. Motorunu önden görsem tanırdım ama (kaşlardan) yandan gördüm. Erman'ın yolladığı fotoğrafları görünce montundan tanıdım sanki.

jr.

Dostum İncek tarafından gel hem trafiksiz hem daha yakın. Ben de Eskişehir yoluna çıkmayı sevmem, çankayadan çayyoluna arka yoldan gidiş çok rahat.

Yeni gelenlere, tanışmak isteyenlere selamlar arkadaşlar...

Chopperrider, Emir'di di mi ?, kesinlikle cc. vs ayrımı yok tabi de..şöyle yan yana 2 600f görmedim şimdiye dek. Bi dahaki buluşmada tanışırız inşallah. Ben geçen gerçi haftasonu seni gördüm sanki ama...Pazar günü Or-An'da hatırladığım kadarıyla. Motorunu önden görsem tanırdım ama (kaşlardan) yandan gördüm. Erman'ın yolladığı fotoğrafları görünce montundan tanıdım sanki.

evet hocam adım Emir. geçen hafta sonu incek ahlatlıbel taraflarındaydım doğrudur or-an tarafına çıktım mı hatırlamıyorum gerçi. bu aralar izinliyim her gün yaklaşık 100 km şehir içi dolaşıyorum. müsait olunca haberleşelim beraber gezelim sevinirim.

ahh ahh 150 t2 vardı ama babam saolsun sayesınde yok oldu :) bu hafta seyhan 125 olabılır ama seyhan var bır tane almayı dusunuyorum

arkadaşlar selamlar...
bugun motorumla ilk tehlikemi atlattım inşallah gerisi gelmez...!
regalraptor DD250e-9 var bende ve çok kayıyor.. özellikle küçücük bi su birikintisi bile dengeyi bozuyor.... acaba benim kullanmamdamı bi sorun var yoksa tüm motorlarmı aynı???
yeni bir motor kullanıcısı oldugum için soruyorum lütfen dalga geçmeyin..:)))
yaa bide neden haftasonu falan toplanılmıyo ankaralılar olarak hem biz çömezlerde bişeyler öğrenirizz belki bilenlerden...!

arkadaşlar selamlar...
bugun motorumla ilk tehlikemi atlattım inşallah gerisi gelmez...!
regalraptor DD250e-9 var bende ve çok kayıyor.. özellikle küçücük bi su birikintisi bile dengeyi bozuyor.... acaba benim kullanmamdamı bi sorun var yoksa tüm motorlarmı aynı???
yeni bir motor kullanıcısı oldugum için soruyorum lütfen dalga geçmeyin..:)))
yaa bide neden haftasonu falan toplanılmıyo ankaralılar olarak hem biz çömezlerde bişeyler öğrenirizz belki bilenlerden...!

Geçmiş olsun. Uamrım sende yada motorunda bi hasar yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar