Sağolun efendim düşünmeniz yeterli, Etlik-esertepe tarrafındayım yolu düşenleri çay içmeye beklerim... :rendeer:
inşallah geliriz ama merak ettim dükkan ne üzerinepastane motorcusu demişsin ama doğru mudur ?
bende geldım![]()
bende geldım![]()
arkadaşlar marmaris festivaline gitmeyi düşünen varmı aranızda
Sağolun efendim düşünmeniz yeterli, Etlik-esertepe tarrafındayım yolu düşenleri çay içmeye beklerim... :rendeer:
Bu tarif üzerine Chooperrider senin dükkanı bulursa eğer :mrgreen: chooperrider üzerine KILAVUZ tanımayacağım bundan sonra :cherry:
Hocam sitede reklam yapıyor falan demesinler diye detaylı adres yazmadım.
Sanal ortam sonuçta, illaki birisi çıkıp ters bişey söyleyebilir ne gerek var dedim.
Zaten arkadaşlarla buluşmalarda görüşüyoruzdetaylı tarifleri orada yaparım. Uğramak isteyen illaki bir yolunu bgulur zaten. Haksızmıyım?...
Bu tarif üzerine Chooperrider senin dükkanı bulursa eğer :mrgreen: chooperrider üzerine KILAVUZ tanımayacağım bundan sonra :cherry:
e ankara mt herkes kabuguna cekilmiş gene pazartesi günü sendromumu yasıyorsunuz acaba? :cherry:
hocam adres bulmak nerde ben nerde. gezgin motoru bugün de bulamadım yahuvallahi sırf inadına gittim bulmaya ama dolaştım dolaştım yok sordum bilen yok fazla vaktim yoktu enstitüye geçicektim döndüm. yarın yine gidicem
![]()
hocam adres bulmak nerde ben nerde. gezgin motoru bugün de bulamadım yahuvallahi sırf inadına gittim bulmaya ama dolaştım dolaştım yok sordum bilen yok fazla vaktim yoktu enstitüye geçicektim döndüm. yarın yine gidicem
![]()
bu acıklamayla ben yerini anladım sagolasın gürselcim zahmet oldu...gps gibi adamsın..nazar degmesin..
e arkadaşlar yokmu marmarise giden
hayırdır arkadaşım ne gülmesi bu böle