[Ankara - MT]

jr.

tabi ya..hem bizim tarla bayır giden motorumuz da var..sizde var mı tozu dumana katan :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 PM ----------

yuh 33 derece pazar..abi guvenilir bi kaynaktan bilgi aldım. gizli bi tim kurulmuş normal vatandaş gibi ayrı ayrı geziyolarmış. pazar günü garajda motor gorurlerse bir anda toplaşıp sahibini dövüyolarmış. ardından hicbişey olmamış gibi ayrılıp devam ediyolarmış. normalde farkedilmiyolar..mavi ybrsi olanlar çıkmasa da olurmuş. onlara dinlenme izni verilmiş.

arkadaşlar şöyle yapsak? eğer pazar buluşma ayarlanabilirse şayet benim trt tarafına gelmektense çayyolundan otobandan gelmem daha mümkün. acaba bu taraftada arkadaşlar varmıdır burdan toplanır geçeriz??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------

eheheh çok fena kaybolan biriyimdir. zamanında işe başladığımda ilk 1 ay yolu ezberleyememiştim eheheheheh.o yüzden şimdi harita koydum motora:)

arkadasdım anlamadıgım kaybolma korkunmu var anlamadımki kaybol ne olcak altındaki motor yol yaparsın trafiğe cıktıktan sonra bunun eksisi artısı yok tabelaları takip etsen neden kaybolcan yeterli sürüş tecrüben yoksa zaten bunu trafikte kazanmaya calısma bos alan bul biraz calıs ok..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 PM ----------

evren kardeşim güzel jr. bak ybr me laf atma benımkı senınkını döver :queen: 600cclerin benzini çekerim ben bir yere gidemezler bizssiz :D

jr.

ybrye laf yok..saygılarından izin vermişler dostum :rendeer: ybrler km yapmasın eskimesin hep rodajda ilk günkü gibi kalsın diye :queen: kırma dayıları

Son düzenleme:
Arkadaşlar yapmayın böyle..Ben dedim ki Emir'e mesajımda diğer arkadaşlardan da katılanlar olur beraber mini buluşmalar düzenleriz dedik..Siz de günahımızı almayın hemen..
:)

septimus haklı arkadaşlar, motorun güççüğüydü kocamanıydı diye bişiy yoh :) her zaman birlikte gezeriz otururuz kalkarız inşallah. benim tek çekincem motor ortamında içen arkadaşla birlikte yola çıkmamak birlikte sürüş yapmamaktır sadece.
hem birlikte gezmek iyi oluyo 1000liklerle gezince çok benzin yakıyoz 125 liklerle gezerken 6. vites 6000 rpm 120 km/h sürat bedavadan biraz fazla yakıt tüketimi :)

jr.

abi zihnimde canlanıverdi :mrgreen:

aslında biz de fatihle yol yapmıycaktık sonradan geldi :mrgreen: ama onu arkada bırakınca kendi kendine sağa sola sapıyo kimseye zararı yok yani aynadan toz bulutu yükseliyo kimi zaman :queen: zararı yok aynı yere varıyoz ama o başka yoldan geliyo :mrgreen:

Son düzenleme:

jr.

Arkadaşlar yapmayın böyle..Ben dedim ki Emir'e mesajımda diğer arkadaşlardan da katılanlar olur beraber MİNİ buluşmalar düzenleriz dedik..Siz de günahımızı almayın hemen..
:)

arkadaşlar bu serkan arkadaşımız alenen bizimle olan gezileri "mini" diye nitelendirmiş. burdan bizim moturları alenen "minik" olarak yüzümüze çarptığı sonucuna vardımmen :p yani diyo ki sizin moturlar adam gibi gezilere yetmez mini mini geziler yaparız. (her mesajım ortalık karıştırıyo..beni kayseri mt'den gönderdiler. Bi çuval da nifak tohumu verdiler, bolca serpiştir dediler. En kalite uscukla kandırıp Ankara mt'yi içerden parçalama görevi verildi :p) Bir gece operasyonuyla serkanın 600lük motoru söküp 125lik takmayı öneriyorum. Sabah motoru vızıldarken 110u geçmeyince uyansın olaya :mrgreen:

Emir ya..Şu hızı 120 değil de 100 yapalım..Bize yalken ve iyi rüzgar lazım 120 için.:)

hem birlikte gezmek iyi oluyo 1000liklerle gezince çok benzin yakıyoz 125 liklerle gezerken 6. vites 6000 rpm 120 km/h sürat bedavadan biraz fazla yakıt tüketimi :)

Kınıyorum :p Bütün 600cüleri eymirde göle karşı sallandıralım..Moturlarını da satıp kask, eldiven ve balık ekmek giderlerimiz için aramızda paylaşalım. :mrgreen:

Son düzenleme:

jr.

Boşver abi orman ikimize de yakın. Avucumun içi gibi biliyorum, çok pis saklanırız. Bulursa Fatih bulur. o da satmaz bizi.....yani :pale:...satmaz di mi :silent:

Boşver abi orman ikimize de yakın. Avucumun içi gibi biliyorum, çok pis saklanırız. Bulursa Fatih bulur. o da satmaz bizi.....yani :pale:...satmaz di mi :silent:

Sen Fatih'in biralı fotoğrafı deşifre et, ondan sonra satar mı satmaz mı diye düşün, valla şansını fazla zorluyorsun gibime geliyor :p

jr.

yok yanlış anlamayın oradaki su şişesi ya. bu ermanın makinenin pikseli düşük ya :p biraz flu çıkmış. ağacın gölgesi de vurunca şişeye, olmuş sana koyu renk :p ben orada sempatik çıkmış diye yayınladım. mesajımda hiç bira konusundan falan bahsediyor mu..yok :) endurocu adam dostlarını satmaz :cherry:. (herkese birden bulaşmasam mı ya..beni göle atacaklar bu gidişle :mrgreen:)

sonuç olarak pazar günü ne yapıyoruz :) duruma göre sabah motora girişicem.. söküp bi elden geçirmeye niyetim var :)

jr.

şimdi bu zincirli motorlara ne gibi bakımlar yapıcaz:

-Zincir yağlamaktan başka iki servis dönemi aralarında yapılması gereken bişey var mı?
-zinciri kac kmde bir yağlıycaz
-yağı nerden bulcaz
-yağlama işlemi nası yapılıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------

sonuç olarak pazar günü ne yapıyoruz :) duruma göre sabah motora girişicem.. söküp bi elden geçirmeye niyetim var :)

hiiiçbişey yapmıyoz evde takılalım bu pazar ya

aslında pazar günü eurosport 2 de 13 15'te kenanın yarısı var izlemek lazım akşamda eurosport banttan vercekmiş..zincirleri 300 400 km de bir yaglamak gerekiyor sanırım würth marka zincir yağından kullananlar çok memnun ben ondan alıp yaglicam ayrıca balata temizleme spreyide almak lazım sanırım..wd40 var onunlada kontak dahil tüm civatalara ayda bir sıkmak faydalı sanırım paslanmaya engel oluyor vede yaglanmayı saglıyor onun dışında ne yapmak lazım bilmiyorum..sen evde otur biz gezeriz senin yerinede:)

jr.

lam nerde komüter kardeşliği..nerde rodaj kardeşliği :pale: sen de bunu yaparsan 6. fitesi olanlar neler yapmaz :p

bişeye gerek yok yaa fazla büyütmeyin gözünüzde :) zincir yağlama işi 2 depoda bir diye söylenir genelde ama yağmurlu havalarda daha sık istediği de bi gerçek.. en iyisi motoru yıkarken bezle her yerini silmek o an ne var ne yok ne gerekli ne gereksiz oretaya çıkıyor..

motorda bişey yok da detaylı bi temizlik işine gireyim diyorum hatta pasta cila fln da atabilirim motor biraz çizik :) bide ön farda bi oynama var kafayı söküp onu halledicem daha önce bi bakmıştım, uzun sürüyo söküp takmak.. neyse ben motorla ilgileneyim de akşamüstü çıkarım artık :)

olurmu öle şey işlerini hallet gel her zaman kardeşiz...benim motorda altıncı vitesi çok arıyorum ama bulamıyorum nedensse:mrgreen:

jr.

e hani kimse yok mu detaylı cevap vericek

ciddi ciddi soruyorum ya.

-Bu eski yağı nasıl sökeceğiz
-sökücü bir malzeme varsa nasıl temin ederiz
-yenisini nerden bulacağız. ne marka olacak
-butun bu uygulama nasıl yapılır
-kac kmde bir (depoyu fullemiyosak benim gibi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar