[Ankara - MT]

Evren zincir yağı olarak 80 / 90 yağ kullanabilirisn. Hondanın o-ringli zincirler için tavsiye ettiği de ya 80 /90 yada IPONE/Castrol/Würth gibi spreyler. Spreyler toz vs. toplamadıkları ve etrafa da bulaşmadıkları için daha kullanışlıdırlar ama malesef pahalılar. Zinciri temizledikten sonra yağlaman her zaman daha iyidir. 80/90 yağıda YİBA çarşısının arkasındaki yağcılar da bulabilirsin. Bak ne diyorum istersen Ankarada olduğun bir hafta haber ver birlikte alalım ihtiyaçlarını. Hatta istersen otomatik yağlama sistemini de o gün kurarım, yaklaşık maliyeti 50 TL. Erman (zannedersem Yunus da) görmüştü benim sistemi.

jr.

Abi iyi olur geleyim hele bir de önce kaskı, sonra bu işleri hallederiz. Sağol ilgin için.

Son düzenleme:
ls2 kask 4.44 motorda da var bahçelide..
otomatik yağlamayı merak ettim nasıl çalışıyor görmek isterim doğrusu :)

arkadaşlar herkese selamlar
ben motoruma ön arka lastik bakıyorum
fiyat olarak hesaplı ve kaliteyi bi arada bulabileceğim bi lastik arıyorum
şimdiye kadar en ucuz SHINKO diye bir kore markası buldum ama onunla ilgilide değişik değerlendirmeler var
dün kızılayda kırmızı bi cbf 250 de gördüm ön arka SHINKO idi sahibini göremediğim için bişi soramadım
bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum

bende tavsiye üzerine aldım, yaklaşık 2 aydır kullanıyorum 600f te kullanan bi arkadaşımda var...
bi sorunla karşılaşmadım yol tutuşu ve fren mesafesi çok iyi, yumuşak hamur olduğu için çabuk ısınıyo buda yol tutuşunu olumlu etkiliyo tek sorun yumuşak hamur olmasından kaynaklı ömrü biraz daha kısa olabilir okadar onuda görücez ilerki zamanlarda... o dediki bu böyle dedilere bakmamak lazım kullanan birisi olarak tavsiye ederim :cat: hem hesaplı hem kullanışlıdır gönül rahatlığı ile alıp takabilirsin arkadaşım.

beyler bulusuyomuyuz pazar gunu...12 civarı eymir yolcusu olmak isteyen varmı.. trt de blussak yada baska biyerede olur.. fikri olan solesin..

merhaba arkadaşım yaşım 43 bir gıda firmasında bölge müdürü olarak çalışıyorum.motorumu yeni aldım yaklaşık 1 ay oldu biraz sıkıntıları vardı onları giderdim şu an yaşına göre mükemmel durumda diyorlar(Motordan anlayanlar)çok keyif alıyorum kullanırken.Daha önce hiç bu tür bir motor kullanmamıştım.hobi olarak Mondial 151 RS motorum vardı onu kullanıyordum.

Merhaba hoşgeldin, motorunu da güle güle kullan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:46 AM ----------

Bu pazar kimsenin buluşmaya ve gezmeye niyeti yok galiba:silent:

kardeş ben celal şu an müsaitim, ben gelebilirim,nasıl buluşuyoruz, cep 05326368316 şu an batıkent'teyim.

hacı geçmiş olsun sana,
evde tadilat var boş kaldım, çocuğu parka çıkarsam hava sıcak,bi dolanır geliriz.:p

eyvallah abi :rendeer:
araya inşaat demiri koydurttum, ringlere ve pistlere dönecem yakında inşallah-ü teala :)

ben yetişir, sen benim cebi bi çaldır garanti olsun, TRT'yi döner gölgede beklerim...

eyvallah çıktım...

Son düzenleme:
ok kardes.. trt nin orda bulusuooruzz ozaman.. ben birilerinii daha ayarrlamaya calsııyınm.. cagrı bırakıorum sana..telsim benim hat.. isim fatih..

bugun çok tembelim :) kenanın yarısı var o yarısı ızleyıp cıkcam hadi size iyi gezmeler...

daha yeni girdim eve.. duş alıp dinleneyim sonra çıkarım piyasaya.. iyi olurdu aslında ama bidahaki sefere artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar