[Ankara - MT]

inşallah geliriz ama merak ettim dükkan ne üzerine :) pastane motorcusu demişsin ama doğru mudur ?

Cidden yafuuu yazmayı unutmuşum. Açık parfüm dükkanım var.

Pastane motorcusu deyimi, sadece cafe ve benzeri buluşmalara gidip oturup sohbet etmemden dolayıdır. Gezilere falan pek katılmıyorum. O yüzden geçen sene abilerimiz böyle isim takmıştı. :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 PM ----------

Hoşgeldiniz....

Bu tarif üzerine Chooperrider senin dükkanı bulursa eğer :mrgreen: chooperrider üzerine KILAVUZ tanımayacağım bundan sonra :cherry:

Hocam sitede reklam yapıyor falan demesinler diye detaylı adres yazmadım.
Sanal ortam sonuçta, illaki birisi çıkıp ters bişey söyleyebilir ne gerek var dedim.
Zaten arkadaşlarla buluşmalarda görüşüyoruzdetaylı tarifleri orada yaparım. Uğramak isteyen illaki bir yolunu bgulur zaten. Haksızmıyım?...

Hocam sitede reklam yapıyor falan demesinler diye detaylı adres yazmadım.
Sanal ortam sonuçta, illaki birisi çıkıp ters bişey söyleyebilir ne gerek var dedim.
Zaten arkadaşlarla buluşmalarda görüşüyoruzdetaylı tarifleri orada yaparım. Uğramak isteyen illaki bir yolunu bgulur zaten. Haksızmıyım?...

Tamam, dediğin gibi olsun :)

Bu tarif üzerine Chooperrider senin dükkanı bulursa eğer :mrgreen: chooperrider üzerine KILAVUZ tanımayacağım bundan sonra :cherry:

hocam adres bulmak nerde ben nerde. gezgin motoru bugün de bulamadım yahu :) vallahi sırf inadına gittim bulmaya ama dolaştım dolaştım yok sordum bilen yok fazla vaktim yoktu enstitüye geçicektim döndüm. yarın yine gidicem :)

jr.

e ankara mt herkes kabuguna cekilmiş gene pazartesi günü sendromumu yasıyorsunuz acaba? :cherry:

Bana her gün aynı. Sürekli sendrom.

Emir, himalayalara yaşama amacını aramaya çıkmış tipler gibi oldun :mrgreen: 600f 'ini satan bilge.

Son düzenleme:
hocam adres bulmak nerde ben nerde. gezgin motoru bugün de bulamadım yahu :) vallahi sırf inadına gittim bulmaya ama dolaştım dolaştım yok sordum bilen yok fazla vaktim yoktu enstitüye geçicektim döndüm. yarın yine gidicem :)

Son kez bi tarif daha yapayım. Belki işinize yarar.
Yafu ben kendi dükkanım için bu kadar uğraşmamıştım. Buyrun efendim size daha detaylı bir ulaşım planı.

28586906.jpg

26275143.jpg

82548885.jpg

bu acıklamayla ben yerini anladım sagolasın gürselcim zahmet oldu...gps gibi adamsın..nazar degmesin..

bu acıklamayla ben yerini anladım sagolasın gürselcim zahmet oldu...gps gibi adamsın..nazar degmesin..

Rica ederim ne demek? Tüm gün bilgisayar karşısında oturunca uğraşacak iş arıyorum zaten böylece bi faydam dokunursa ne mutlu bana.

e arkadaşlar yokmu marmarise giden

Marmarismi?..... :queen::queen::queen::queen:

Obaa onun krokisi uzun sürer ben hiç bulaşmayayım en iyisi? :cherry::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar