Burağın kuyruğu nihayet doğruldu....:rendeer: darısı diğer motor sevdalılara :mrgreen: buyrun resimler. Söz uçar yazı kalır misali :cat: Etooooo senin yerine baban yedi, haberin ola :queen:

Gardaşım motorun hayırlı olsun güle güle kazasız binesin
ne zamandır toplantıya katılmıyorum, tam bu hafta içimden geçiyordu gidimde arkadaşlarım beni özlemiştir dedim ama senin tatlı işi bozdu:wiinkk: hayırlı olsun![]()
Cok guzel bır toplantı olmuş :rendeer: Burak abı kazasız belazsız sür insallahBabamın benım ıcınde yediği resımlerde cok açık belli :mrgreen: Afiyet olsun babama :cat: Burak abi göbek yapmışsın buarada gözümden kaçmadı değil
Eray abiyide uzun süre sonra fotograflarda görmek beni sevindirdi
![]()
Cok guzel bır toplantı olmuş :rendeer: Burak abı kazasız belazsız sür insallahBabamın benım ıcınde yediği resımlerde cok açık belli :mrgreen: Afiyet olsun babama :cat: Burak abi göbek yapmışsın buarada gözümden kaçmadı değil
![]()
arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.ale:
arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.ale:
haydaaaaa abi geçmiş olsun..arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.ale:
![]()
yanlış anlaşılmışım..kendimi tanıtmak için internete pek güvenmiyorum ama öğrenciyim, yaş 22, ismi bir araya gelince söylerim : ) A2 'm, kaskım ve çok daha fazlası var, onlar olmadan kontak açmıyorum zaten : )
celallenmedim, sadece yazdığım sayfa sonuna geldiği için kimse görmedi sandım, 2 kez yazdım o sebeple, yanlış anlaşma olmasın, celallenmek yok : ) bilinçli bir sürücü olmak için elimden geleni yapıyorum...
Honda nın seviye 2 ve 3 eğitimini aldım, bunun dışında birkaç sene önce izmirden eski bir yarışçıdan eğitim almıştım 20 saat kadar...
damdan düşer gibi gezi sormamın sebebi de tanışmaktı aslında : ) toplanılır, geziye katılınır, tanışılır vs vs...yanlış anlaşıldıysam, kusura bakmayın
yaw hiç sorma yusuf abinin de motorun fotoğrafını çekmiştim ne güzel diye kaza yaptı bende var bi dandiklik....sağol burakcığım,akşam dedin ya ne güzel sevdiğin işi yapıyorsun diye.şaka şaka,olacağı varmış.
teşekkürler bahadır kardeş.