- Motosikleti
- 1190 ADV
Fazer 8 gibi geldi bana.Rahmetlinin kullandığı motorun ne olduğunu çözen var mı?
Fazer 8 gibi geldi bana.Rahmetlinin kullandığı motorun ne olduğunu çözen var mı?
Onlar da Abs'li ve Abs'siz diye ikiye ayrılıyor. Abs'li de olsa rahmetli bu hız ve sürüş tarzı ile o kazadan kurtulamazmış. Dünyanın en iyi ve güvenli motoru da olsa kaçamadığı sürece o sürücü o kazada ölürdü.Fazer 8 gibi geldi bana.
Evet ABS olsa da olmasa da birşey değişmeyecektir. O hızda giden birini hiçbir darbe almadan 1 saniye de durdurursan bile oluşan G kuvvetinden ölür.Onlar da Abs'li ve Abs'siz diye ikiye ayrılıyor. Abs'li de olsa rahmetli bu hız ve sürüş tarzı ile o kazadan kurtulamazmış. Dünyanın en iyi ve güvenli motoru da olsa kaçamadığı sürece o sürücü o kazada ölürdü.
Grup sürüşünde böyle birisi olunca direkt grup liderine gönderin bu salağı diyorum. Bunun arkadaşları da rahmetli gibidir muhtemelen. Oksijen israfı.Bence bu adamı gazlayıp videosunu çekmeye çalışan arkadaşlarının da içinden geçmek lazım. Aralarında kafası çalışan hiç mi insan yok? İçlerinde hiç mi "Olm biz n'aapıyoruz lan?" diyen olmamış?
Rahmetli eğer kazada vefat etmeseydi bence kesin sosyal medyada "hayat 200'den sonra başlar" minvalinde story atacaktı. Demek ki başlamıyormuş.
Evet motor FZ 8 naked 2011 modellerden. Abs olsa kızaklamazdı muhtemelen.Fazer 8 gibi geldi bana.