Kırıkkale’de feci kaza! Uzman çavuş hayatını kaybetti

Motosikleti
apec apx7/ um 250 renegade vegas
O nedenle yok çocugu içinmiş yok şuymuş yok harçlıkmış yok buymuş kimseye empati yapamam.
günün sonunda otobüsün başında uyuyan şoför de , çimento kamyonuyla hız yapan şoför de , bir fazla ördek avlamaya çalışan minibüsçü de eve ekmek götürüyor. eve ekmek götürmek kuralsızlığın bahanesi olmamalı.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Allah rahmet eylesin. Yok yere canını vermiş. Başkalarının yaralanmasına da sebep olmuş. Kavşağa böyle bir hızla girmek inanılmaz. Büyük bir ihtimalle genç ve toy bir sürücüydü.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ölene Allah'tan rahmet dilerim. Video kaydında ortalık tam belli olmuyor, sanki otomobil sürücüsü devamı olmayan bir yola gitmeye çalışıyormuş gibi ama Google haritalardan kaza yerini buldum. Adam karşıya geçmeye çalışıyor, kusurlu bir durum yok. Motosiklet sürücüsünün geldiği yer çukurda kalıyor, ikiside birbirini görememiş olabilir. Sonuç olarak motosiklet çok hızlı.

Kaza yeri: 39.85718661364692, 33.54893066979508

Kaza yerine haritadan baktığımda iki şeyi çok net görüyorum .

1. Rahmetlinin 200 km lerin üzerinde hız yaptığı caddede kaza yerinin aynısı 6 tane kavşak var. Birisi olmasa diğerinde sobelenecekmiş eninde sonunda
2. Motosiklet otomobile çarptığı noktadaki yol genişliği o aracın kapatamayacağı kadar geniş. Arabanın arkasında motosikletin geçebileceği alan fazlası ile var. Kaçınma manevrası ile rahatça kurtulabilecek bir pozisyon. Tabi hızı makul seviyelerde olsaydı.

Sonuç olarak fikrimi değiştiriyorum , bence burada otomobil sürücüsünün yapabileceği hiçbirşey yok. Coğrafi nedenlerden dolayı kavşağa girdiğinde motosiklet falan görmüyordu adamcağız . Motorun kadraja girmesi ile kazanın olması arasında 5 saniye var ki buda mesafenin en az 300 mt olması demektir. Otomobil harekete geçmeye karar verdiğinde ortada motosiklet falan yoktu .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar