[Adana - MT]

Burağın kuyruğu nihayet doğruldu....:rendeer: darısı diğer motor sevdalılara :mrgreen: buyrun resimler. Söz uçar yazı kalır misali :cat: Etooooo senin yerine baban yedi, haberin ola :queen:

IMG_0551.jpg

IMG_0552.jpg

IMG_0553.jpg

IMG_0555.jpg

IMG_0557.jpg

IMG_0558.jpg

IMG_0559.jpg

IMG_0560.jpg

IMG_0563.jpg

IMG_0566.jpg

IMG_0568.jpg

IMG_0569.jpg

IMG_0570.jpg

Çok güzel bir toplantıydı... Tanıştığıma çok memnun oldum hepinizle...
Haftaya görüşmek üzere... :c))

Cok guzel bır toplantı olmuş :rendeer: Burak abı kazasız belazsız sür insallah :) Babamın benım ıcınde yediği resımlerde cok açık belli :mrgreen: Afiyet olsun babama :cat: Burak abi göbek yapmışsın buarada gözümden kaçmadı değil :p Eray abiyide uzun süre sonra fotograflarda görmek beni sevindirdi :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.bu haftanın son yağmurlu günü.

DUYURU
arkadaşlarla,bu pazar,HATAY'a kağıt kebabı+künefe yemeğe gitmeyi planladık.gelmek isteyen arkadaşlarımız için:
BULUŞMA YERİ:Doğu tarafı MOLA tesisleri,
hava :açık 16-17 derece.
buluşma saati:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00

1-ben
2-gürsel ve mehmet
3-devrem hüseyin ve oğlu
4-ceyhan suat
5-ceyhan mustafa
6-cellat murat
7-beter emre
8-
9-

katılmak isteyen arkadaşlar kendilerini eklesinler.

Son düzenleme:
Dün akşam gelen herkeze çok teşekkür ederim. Baklava ziyafetinin de birkaç karesini buraya ekliyorum

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:35 ----------

Gardaşım motorun hayırlı olsun güle güle kazasız binesin:)

ne zamandır toplantıya katılmıyorum, tam bu hafta içimden geçiyordu gidimde arkadaşlarım beni özlemiştir dedim ama senin tatlı işi bozdu:wiinkk: hayırlı olsun:)

:) teşekkür ederim...

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Cok guzel bır toplantı olmuş :rendeer: Burak abı kazasız belazsız sür insallah :) Babamın benım ıcınde yediği resımlerde cok açık belli :mrgreen: Afiyet olsun babama :cat: Burak abi göbek yapmışsın buarada gözümden kaçmadı değil :p Eray abiyide uzun süre sonra fotograflarda görmek beni sevindirdi :)

gobek mobek yapmadım olm kamera biraz dandik sanırım iphone 3g ondan biraz şişman gösteriyor. ışığın açısı ne bilim kadraj pozlama baban daha iyi bilir böyle şeyleri....:)

Merhaba arkadaşlar :rendeer:

Çocuk diyet yapıyor, senin söylediğine bak :mrgreen: alınır valla :p

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bugün öğle saatleri itibarıyla,çalışmakta olduğum TVS bayisinden,kriz nedeniyle işten çıkartıldım.bilgilerinize.:pale:

Adana İl Temsilcisi
sağol burakcığım,akşam dedin ya ne güzel sevdiğin işi yapıyorsun diye.şaka şaka,olacağı varmış.
teşekkürler bahadır kardeş.

Son düzenleme:
Bora başkanım,
Hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

Aslan oğlum,
Muzaffer yanlış görmüş. Benim elimdeki tabağın yarısını yedim, kalanını kendi yedi. Ama senin yerine yiyen Serhat amcandı. O 2 tabak götürdü. Resimlere dikkat edersen ona gelen 2. ci tabak kare, hepimizin elinde yuvarlak tabak var. Ama fark etmez sen burda seni seven herkesin gönlündesin. Hepri senin yerine bir lokma yedi farzet.

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

yanlış anlaşılmışım..kendimi tanıtmak için internete pek güvenmiyorum ama öğrenciyim, yaş 22, ismi bir araya gelince söylerim : ) A2 'm, kaskım ve çok daha fazlası var, onlar olmadan kontak açmıyorum zaten : )

celallenmedim, sadece yazdığım sayfa sonuna geldiği için kimse görmedi sandım, 2 kez yazdım o sebeple, yanlış anlaşma olmasın, celallenmek yok : ) bilinçli bir sürücü olmak için elimden geleni yapıyorum...

Honda nın seviye 2 ve 3 eğitimini aldım, bunun dışında birkaç sene önce izmirden eski bir yarışçıdan eğitim almıştım 20 saat kadar...

damdan düşer gibi gezi sormamın sebebi de tanışmaktı aslında : ) toplanılır, geziye katılınır, tanışılır vs vs...yanlış anlaşıldıysam, kusura bakmayın

İsimsiz arkadaşım miwaly hoş geldin.:cat:

Kısmetse gezi veya Çarşamba toplantılarımıza katılırsın tanışır kaynaşırız.

Bora bey işten ayrılmanıza üzüldüm. Atik motor için büyük kayıp. Sizi çok ararlar! Canınız sağolsun! Umarım kafanıza göre bir iş bulursunuz.

Iyi akşamlar arkadaşlar. bora abi geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda daha iyi bir iş bulursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar