herkese iy akşamlar dilerim,yarık akşam ben malesef diyorum peder bu aralar kendini kaybetmesi sıklaştı yalnız bırakamam ,burakçım şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,herkeşe selam
muttalip,im mütevazi iyilik abidesi kardeşim :rendeer:sana zahmet bendede bir antika değerinde harleyin deposu var biraz kaynak işleri var onuda halletsen ikisi aradan çıkıversin.birde hatırlatim depo şakaya gelmez kapalı ortamda muhafaza edilmez.özellikle pikap olması şart canimm.şimdiden yaptığın cömertlik için teşekkürler ciğerim:bounce:bu arda rahatsızlığın için geçmiş olsun .sana bişey olmasın yiğidim.:cat:
muttalip benim vfr ninde depoda ezik var sana versem hani pickup in arkasına koysan sora bu kardeşlerimiz yürütse bana da bir tane depo ayarlasan hazır elin değmişken....
teşekkür ederim cengiz abi; kısmetse bir sonraki motora artıkherkese iy akşamlar dilerim,yarık akşam ben malesef diyorum peder bu aralar kendini kaybetmesi sıklaştı yalnız bırakamam ,burakçım şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,herkeşe selam
verin coşkuyu alıştım ben verin evde tükanda tamir olacak eski kırık malzemeleri koyuverin pikapın arkasına itinayla yenisiyle degiştirilir canım cigerlerim :queen:
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
sende ver burak kardeşim muzaffer abininde eskilerini yenileriyle degiştiriyorum seninkide cıksın bu arada vfr nedirki korkuyorum biri şu benim goldwing in deposunada el atıver diecek diye:cherry:
^^^^^^^^^^^^^^ÎLAN 2^^^^^^^^^^^^^teşekkür ederim cengiz abi; kısmetse bir sonraki motora artık
---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------
Yok kardeş allahtan o kadar kalın abi grupta...
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:28 ----------
********İLAN**********
Değerli ''Müminler'' ve ismi zaten Mümin olan Kardeşimiz Mümin;
Bu akşam mesai bitimine müteakip ''Kaktüs House'' Cafe de benim beyaz vfr nin kuyruğu doğrululacak ve işlemin başarı ile sonuçlanması durumunda Tatlı merasimine geçilecektir. Gelen kişi sayısına göre tatlı ALINMAYACAK olup ; ortaya çıkacak mavranın kalitesi nedeniyle daha fazla abi ve kardeşimizin katılması dilenmektedir. Tüm abi ve kardeşlerimize duyrulur.
Not: Bu ilan genel duyuru niteliğindedir. Sonradan vay efendim bugun toplantı mı vardı, şehir dışından geç geldim katılamadım, toplantı olduğunu unuttum, hatun beni salıvermedi gibi bahaneler istemem. Bilen bilmeyene haber versin lutfen.....
gençlerin kalabalık olduğu masada olacağız.eğer ortada tatlı görürüsen hemen dall :queen:8 de ordayız bişey olursa tlf ile yönlendirim meraklanma.
iceri girince ilk gordugune deki buraya gelip hesap odemeden tuyen hep millete yikilan biri var onun masasini ariyorum zaten ya beni ya muzaffer abiyi gosterirlerherkese iyi günler dilerim. bu akşam allahtan bir mani çıkmazsa eğer kaktüs house'da olacağım.
ya bu arada ben bi tek muzaffer abiyi tanıyorum, akşam nereden bilecem hangi masanın bizim olduğunu. :c))
muzaffer abi kaçta gideceksin akşam, bi saat ver de o saatten sonra gideyim. en azından seni görür, masayı bulurum. :c))
onun yerinme ben sana 250 gr baklavayı kargoya versem. parasında değilim sen yorulma o kadar yoldan gelme canım benım kıyamam saatlerce yolculuk falan...Burak abi madem böyle bır sey yapıyorsun gelemeyenlerede yardımcı olmaya calısacaksın.. Sen kredı kartı numaranı ver bana ben aksam 7 de Adana'da olacak sekılde ucak bileti alim tatlımı yer sabah ucağıylada geri dönerimSen sonra babamla aranda halledersın :cat::mrgreen:
ethemhan muzaffer1968+ fazerr Burak Cingiz+ adanalı+ fuatbmw01:thumleft::bestmt:
Vicdansiz seni, ne var burhanına uçak biletini ismarlasan...onun yerinme ben sana 250 gr baklavayı kargoya versem. parasında değilim sen yorulma o kadar yoldan gelme canım benım kıyamam saatlerce yolculuk falan...
günaydın dostlarım,akşama nargile kafede görüşmek üzere.
miwaly_kardeş,önce kendini bir tanıt bakalım,kimsin.seni bir tanısın buradaki arkadaşlar.öyle damdam düşer gibi gezi soruyorsun?biz A2 si ve kaskı olmayanlarla geziye gitmeyiz.cevap alamadığın için de celalleniyorsun.:silent:
********İLAN**********
Değerli ''Müminler'' ve ismi zaten Mümin olan Kardeşimiz Mümin;
Bu akşam mesai bitimine müteakip ''Kaktüs House'' Cafe de benim beyaz vfr nin kuyruğu doğrululacak ve işlemin başarı ile sonuçlanması durumunda Tatlı merasimine geçilecektir. Gelen kişi sayısına göre tatlı ALINMAYACAK olup ; ortaya çıkacak mavranın kalitesi nedeniyle daha fazla abi ve kardeşimizin katılması dilenmektedir. Tüm abi ve kardeşlerimize duyrulur.
Not: Bu ilan genel duyuru niteliğindedir. Sonradan vay efendim bugun toplantı mı vardı, şehir dışından geç geldim katılamadım, toplantı olduğunu unuttum, hatun beni salıvermedi gibi bahaneler istemem. Bilen bilmeyene haber versin lutfen.....